Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek IZKUŠNJE Z INFRA RDEČO SAVNO

IZKUŠNJE Z INFRA RDEČO SAVNO

Zanima me, kakšne so vaše izkušnje z obiskom infrardeče savne. Osnovne stvari že vem – razliko z finsko – ali ste se zares bolje počutile ,….?

hvala za odgovore !

pp

Meni ni tako všeč.
Jaz imam najraje turško, oz. vrstni red: turška, finska, turška.

ali hodiš v turško v Ljubljani? Meni je turška bolj všeč, pa je nisem našla nikjer drugje, kot v Tivoliju. Tam me pa odbija (video nadzor in snemanje garderob).

Turško savno imajo tudi v Panterju v Stegnah, pa v Fanči na Galjevici, pa v Milleniumu v BTC, pa v Brezi v Šiški. Lahko da tudi v Sokolu na Viču, v Konexu na Vrhovcih in Klubu zdravja v Šentvidu, pa sigurno še kje. Vse naštete so mnogo prijetnejše kot Tivoli, žal verjetno tudi dražje.

Jaz imam najraje turško, pa občasno finsko za pregret. V infra moraš biti pa kar nekaj časa, da je kakšen učinek. Mi je zanimiva.

Infra…

nižje temperature 60-80 (lažje dihaš), greje globinsko. Po njej prepovedana prha z mrzlo vodo, temveč se prhaš z mlačno, prav tako ne smeš v mrzel bazen. To pa zaradi preprečevanja mišičnih krčev.

Idealna je za zdravljenje revme, “musklfibra”, ledvic, predvsem pa….
na svoji koži preizkušeno idealna za odpravljanje celulita in odvečnega “špeha”. Hodim na Galljevico, kjer je ekstra čisto.

Skratka, priporočam.
Pa uživaj!

Amazonka3

Ne, jaz hodim v Larix v Kranjsko Goro.

thx

New Report

Close