Stričina !
Dobro jutro, gmajnarji.
Dobro jutro, majstori.
Bluza puni đepovi.
A na srcu štepovi,
Dole ispod Slavije
Kada šina savije…….kući idu………..gmajnarji….
Tole se mi poje danes zjutri.
Pa še una……četri četri dva…..do Beograda……..potem ko sem videl posnetke belega mesta včeraj, ko so prišli domov Divac, Bodiroga in ostali palčki, ki so namlatili velikane.
Poje se mi pa tudi zato, ker se mi zdi, da sem dva dni nazaj pustil mojo temo nekje pri številki 30,40 postov, danes sem jih pa našel 140, ????
Pol sem pa videl, da so se nekateri lepo imeli in se ena 120 postov lupčkali za lahko noč :)))))))))))))))))))))))))))))))) vso čast, ej, tudi jest bi tako ninou!
Aja, novica dneva, tedna, meseca in leta je, SPET BOM STRIC
Moja tamlajša pa tavečja sestrca Jana je z rahlo pomočjo možička stenstala Juriju sestrco ali bratca, yuhey, yuehey !!!!!
Še malo, pa bomo sestavili celo enajsterico.
Upam samo, da ne bo dete rojeno res glih za 1 april, tako kot so ta splahutala napovedala, ker če ne bo celo življenje za rojstni dan darila kot…avijon, hiša, raketa itd…….
Jutro Brusko !
Daj si kompjuter uštimi za zvečer, pa ti obljubim, da se vsak večer cmokamo za lepo nočko. Ma je lepo in toplo tako :)))))))))))))
Hej, prvi april niti ni tko slab, madona meni je ušel rojstni dan točno za en dan, hehe…02…yees !
Sicer pa prenesi prosim res Jani moje najlepše želje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jo bom vprašala če si to storil !
zdej sem najprej pogledal na userja.. kateri mail ima.. da sem videl da je tale Jana naš… zajček :)))) Uh sme se ustrašil, da je Bruskotova sestrca uletela sem in mi hotla napet ušesa :))))
No misli niso n’č posebnega, gre pa zato, da je pač Lili prejšnji teden obelodanila novico.. Brusko pa zdej.. še ne en teden po tem.. in potem se človeku zazdi, da je pa to mal čudno naklučje in vpraša :)))))
Jani pošilja Jani (heheheheheh) lupčka!!!
dober dan vsi stričini
dober dan vsi frajerji
dober dan vse đezovke:) )
jst bi tud en PC da kšn stričina v hišo prinese;-)
najboljš da že dons pišem Klavsu, pa Mrzlemu, pa Klavžu –
mrbit bojo pa uslišal tole kašlajočo žverco, ha?
he, he če ne jih pa polubčkam pol bojo pa še oni kašljal..
dons sm žleht, dons sem mim, dons bi jst nina-nana…
zunaj je dež
in zunaj je veter
nekdo med nami
je Črni Peter
Pih, zakaj pa njej, saj ne bo ona stric !
Kuham pa samo hrenovke in jajca, pa še ta raje ofrigam. Sicer pa Bog te usliši, ker sem lačen, terapija pa se mi sesuva. Se pravi, ne kuham, čeprav bi kuhal, pa zaradi kuhanja ampak lahkote, ker pa bi bil rad lačen mi ni lepo kuhat, a lakoto težko zdržim, zato jem in se potem počutim slabo.
Zdej pa ne vem.
Al nej jem in bom slabe volje, al pa nej ne jem in bom slabe volje.
Kot lahko bereš, je isti @!#$, le da sem v enem primeru vsaj sit.
Frigam u protfanu, ja, samo ne danes, ampak bom jutri, ker je vse, spet, povezano z urnikom dela, kar pomeni, da danes ko delam bi frigal pa ne bom, ker nimam pogojev za to, sem pa lačen in bi pasalo, nasprotno od jutri, ko sem fri in imam pogoje za friganje, sam, imam pa dovolj motečih elementov, da mi preusmerijo pozornost od hranjenja kam drugam, tako da ne frigam, ker ne čutim potrebe.
Bemti, a sem bil jasen al kaj?
Da bi ti bil kdaj stric, nak, nak, to ne bo šlo, je že
mimo … tisto o stricu …. da pa ti lahko rečejo stric,
ker si od mame brat, to pa ja, to pa drži. No, in ker
ti lahko tako rečejo, te lahko tudi temu primerno
obdarijo z vsemi ostalimi stvarmi, ki pritičejo bratom
od mamic, torej stricom …. želje po tem, želje po unem,
največkrat pa, vsaj prvi dve leti …… te polulajo, pol tudi
eno miceno obdarijo z zaudarjajočo miceno zadnjico,
zavito v tiste dandanašnje čudne zadke, da so vsi kot
čebelčki Viliji…. in ko postajajo starejši, rabijo nekaj več,
ponudijo nekaj manj ….. in ko so še starejši, si jim pač
za ……alibi. To smo strici in tete ……. dobri alibiji!
ISKRENE ČESTITKE, TI – STRIC! JA, JAZ PA SEM ŽE
MESEC DNI IN POL SPET – TETA ………. pa koker čte uzemte!