Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Bohpomagej , tale Tommy…

Bohpomagej , tale Tommy…

… me je že navsezgodaj spravil čist ob živce.
Evo , pri tem napihnjencu pa velikokrat občutim neustavljivo željo , da bi mu dala ene dve na go..c ! Ker drugačnih argumentov ne bi mogel dojeti .

evo , in spet se sprašujem , kako naj bo v naši domovini bolje , če nam raste taka generacija nekih kvazi menedžerjev in gospodarstvenikov , bog ne daj , da bi jim uspelo postati tudi reformatorji ….

… he , he , Mariči , ala ti vera , ti je uspelo ga spravit ob živce …

Ni vredno komentarja. Sem šla pogledat in…. Škoda časa, da bi to brala. Sem pa prebrala Maričkin post. :-))

veš, jst pa nisem mogla biti tiho:( dolgi jezik, pa pravica do govora, he,he:)
sem še zelena za ušesi;-)
meni se zdi da Tommy “tko lepo popestri”…..

Tommy je vedno bil in bo provokativen. Jaz ga pravzaprav rada berem. In včasih ima tudi prav. Poudarek je pa na včasih…

agree

Ko ljudje kot Tommy ne bodo meli več preveč časa, ki ga na tak…. beden način izkoriščajo na forumu “Srednja” al kaj je že, potem tudi forumi ne bodo več to kar so. Najprej sem hotel napisat… res nekaj grdega, ker sva imela že debate in sva se tudi popolnoma razhajala v mnenjih, pa vendarle sem se premislil.

Kolikor časa bodo tudi naivneži, ki nasedajo na take “finte” Tommy – a in njemu podobnih na ” Mladih…. ” ste lahko prepričani, da bodo tudi oni.

Imeli smo lep primer tukaj.. skoraj bo leto, pa nas ne izuči. Jaz osebno se pri temah, ki jih poda osebek Tommy in na mladih Razočarani ne ustavljam več. Jaz imam mir s tem pa tudi ostali, ker moj prag tolerance se spusti na -0, ko opazim samo ime, ne da bi bral še temo.

In Jani veselo križari po forumu Tjavendan…. še naprej

🙂 severnica je še zeloooooooo naivna, ne de?

Hvala, Nikita, moram priznati, da je tudi
moj prag tolerance prišel do točke 0. In
prej, kot si sama sebi dopustim, da bi šel
na -0, kot pravi naš koštrunc, sem morala
povedati našemu ljubemu Tommyu, da nismo
vsi “odvisni od mini orgazmov”, smo pač
zahtevnejši, ker poznamo “tiste ta prave!”.

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Mariči, sedi in pet oz 10+

Ma ne naivna 🙂 Sej nisem bral teme, ker je predolga, vendar sva z njim že tolikokrat zapela, da nimam več energije za ljudi kot je on. Včasih smo rekli “Ima nas svakakvih”, vendar da je človek vedno in povsod najbolj pameten… to dokazuje samo to da je internet res medij, kjer se najdejo največji norci 🙂

Zato severnica, ne se sekiraj, boš že spoznala, kdo je kdo in kje je kdo kaj :))))

Lep dan!

Jani

hehehehe, Mariči, zdej si me pa zrajcala :))))))))))) Grem brati pripoved:))))))))

Jani je pri tipih ala Tommy obupal in se ne obremenjuje več :)))

iz tvojih ust v moja ušeska:)

:))))))))))))))))))))))))))

Ja , sej v bistvu se strinjam z Janijem , da je bolje niti ne it gledat. Po drugi strani sem pa firbčna in me matra , kaj za eno je spet spustil , da doseže kvoto prek 100 replik 🙂

In potem preberem , pa se zamislim , pa vidim vse detajle , ki izhajajo iz takega razmišljanja , pa njegova “razmišljanja” o tako osovraženih ženskah , pa o invalidih , pa upokojencih … in mi pride na misel , da imam 70 let starega očeta , ki je življenje prebil v nenehnem delu za družino in domovino (ja , točno to , če upoštevamo , koliko ji je s svojim delom dal) , pa vidim , kaj ima on od tega zdaj. Pa gledam moje otroke , vem , da bo vsaj ena vse življenje rabila zdravnike …. pa mi spet pride naprej , le kaj bo s temi našimi otroki , pa tudi z nami , ki se že počasi staramo , če nam bodo prihodnost krojili ljudje s takim razčlovečenim načinom razmišljanja ?!
A ste prebrali njegov komentar na “človeške vrednote” ?!

Mislim , da je naša sedanjost in prihodnost vse bolj odvisna od preživetja pojmov kot so “človeške vrednote” – strpnost , pomoč človeku v stiski , solidarnost , sočutje .. ma kaj – ČLOVEČNOST z eno besedo !

Mislim , da je Tommy tipičen predstavnik popolnoma amoralne nove generecije mladih uspešnežev. In ves čas je nezadovoljen , vse ga muči . Pa se je za vprašat , zakaj le , če pa je tak hud zmagovalec , če ga še starost ne skrbi , ker špara ?!
Zakaj le ne verjame v partnersko ljubezen , zakaj nima družine , če pa vendar pozna vse odgovore in obvlada vse teorije ?

Človeška lupina brez ljubezni.
A se kdo spomni , kaj naj bi nekoč rekel Jezus ?

“Le kaj vam bo vse bogastvo , če pa nimate ljubezni ?”

Včasih me Tommy razjezi , najpogosteje se mi pa smili !

Marija, dej če imaš link do tvojega posta tomiju, vrži ga sem gor, ker jest sem na polovici pop**** in ne mislim več brat do konca. Vse kar bi rekel zdej, bi bilo grdo in ne za javnost.

Lep dan!

Jani

Saj imate vsi gmajnovci prav, ampak kaj ko se izgleda ne bom nikoli naučila biti tiho – po drugi strani pa tudi zakaj bi bila – zdej bom imela
mariči za ta prvo sosedo – mi butalci bomo imeli lepo svojo vasico, pa bo:))

Zdaj pa resno:
Vsekakor ni slabo da uvidimo vso to žalost-no razmišljanje&življenje okoli nas. Svet je krut a lepo ga je živeti – tako malo je potrebno.
Brez kančka ljubezni bi ostale res samo solze.
In sem spet hvaležna mojim pokojnim staršem-da sta mi dala SEBE.

Kolikokrat se spomnim tistega:
Življenje je kot vožnja z vlakom : ljudje vstopajo in izstopajo, le redki
pa se peljejo vso pot s teboj…

In tii ki se vozijo po vseh ovinkih, postajah in zastojih mano… TEM
gre vsa moja Hvala – hvala ker SO.

Vsem ostalim pa hvaležnost ker se lahko od njih marsikaj naučim.

Nikita, vidiš, prov zato, ker mislim povsem isto kot ti, rajši niti ne grem gledat več, kaj je izumil. Enostavno je preveč negativna osebnost, ki mi povzroča prav… grozo. Če si zamisliš takega človeka enkrat, da bi imel moč odločanja, te zmrazi.

Ker si sam nisem na jasnem, kaj je z njim, sem enostavno spustil njega iz oseb, ki jih berem na forumih.

Jani želi Nikitki en lep dan! :)))

He , he , Jani , sej ni blo nič posebnega – samo to , da Tommy s svojim pisanjem in odzivi nanj dela sam sebi uslugo z mini orgazmi , ker kaj drugega , žal , pri njem ne pride v poštev … no , en tak smisel je imelo :)))

Ampak , bolj je hec to , da Tommy VEDNO ob Maričinih replikah dobi peno na gobček :)))
In to je to – namen dosežen 😉
Mariči je car , he , he ..:)))

:)))))))))) ja očitno tale .. mini mladina ne ve kaj je en orenk orgazem, ker če bi tommy vedel kaj bi bil to.. potem ne bi bil tolk zadrt tam na forumu…. Očitno mu primanjkuje sexa in to pravega… heheheheheh

Jani je našel vzrok tommy – jevega sranja po forumu :)))))))

Evo ti, to je prvi link, potem pa je še en link, na katereg
pa je Zinka dala pestro repliko.

http://med.over.net/phorum/read.php?f=27&i=46470&t=46332

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

No, in tukaj je drugi link, na katerega je potem
Zinka replicirala, pa si njeno repliko ne znam prav
točno razložiti.
http://med.over.net/phorum/read.php?f=27&i=46575&t=46332

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

tale firbec je šou pogledat – sam zaradi lube Mariči sevede:)

Mariči, jest tole razumem kokr da te je določla za petelina
(šefa) ki je ostale pošlihtal;-)

Pozabla vprašat:
a boš mojaaaaaaaaa soseda – bova na stara leta meli tko lepi barakci vse v rožcah, pa ti boš lepo županja jst pa ljudstvo, zmenjeno?????:)

Ma šur de! Ziher, definitffffffff, zmejnanu!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Se moram pa še jaz en malo. Vsak človek mora biti nekje uspešen. Eden je v družini, drugi v službi, tretji drži pokonci vso družbo, nekdo je znan po svoji človečnosti, humanosti in dobrih delih…. Nekateri se naredijo uspešne na forumu. Tu si lahko karkoli. Lahko si strokovnjak za karkoli. Lahko si velik, tudi če imaš 140 cm in suh, če imaš 150 kg. Tomy je rad frajer. Rad je pomemben in tako se dobro počuti. Nekje v njegovem pisanju je čutiti komplekse, ki jih nosi s seboj. Morda pa na drugih področjih ni tak genij. In ob bogastvu ki ga nosi v sebi bo težko našel bogato življenje…Pustimo se presenetiti

New Report

Close