našli smo RRRRRRRRRRRRRRRRR
Drage moje in moji!
Iz vile Špranjce se javljamo s posebno novico. Našli smo črko R, ki se je petletniku vitezu Svitu tako dolgo skrivala in je kljub obsežni iskalni akciji nismo mogli najti. Zdaj je skesanka pot v fantkova usta našla kar sama, pojavila se je sredi noči in zdaj veselo govoRRRRRRimo 🙂 in se sliši: MAMI, PRRRRRROSIM, DADI, MORRRRRDA PA BI … PRRRRRRESNETO :))))
a lej ga zlomka, zdaj se je zgubila črka L! In tako je Roli Poli Oli kar naenkrat RORI PORI ORI postal, SABLJA je SABRA, … ojoj, prejoj, če vidite kje črko L, jo pošljite na naslov – Vila Špranjca, Vitez Svit, Višnja gora.
:)))))
Lp
T.
Ja, mi, abea – jezik ven (usta malce odprta) pa delat vaje – muca liže mleko, pa telovadba jezička (levo desno, gor dol), pa za zobki – jezik gor in dol za zobke, pa božanje neba s š p i č k o jezika od zadaj naprej (moram tako pisat, ker š***** bo naredil takole :)))) – pazi žgečka – pa klepetulja z jezičkom – blblbllbllblblb (z jezikom po zgornji ustnici not pa ven) …. pa še kaj se najde.
No, ko bomo mi zdaj koga videli, da kaže jezik, bomo vedeli, da ste vi, ki telovadite :))))
K nam (februarja bomo 3 leta) že nekaj časa občasno pride na obisk črka R. Tako imamo tovorrrnjak – drugače pa je togonjak.
Najbolj semšno pa je, ko ga vprašam kaj pravi Lara ( sosedova deklica, ki je stara 15 mesecev). Takrat se nasmeji in pravi:
Kok je smešen. Je Lala rekla, da je Lala, ker ne more reči Lala.