Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Moj predlog …

Moj predlog …

… dejmo se malo uskladit !
Namreč , jaz že nekaj časa dobivam po dva enaka maila , ker eni kar lepo vpišete v skupni naslov mojega osebnega in še tistega , ki ga ima tu objavljenega.
Opazila sem , da je še nekaj takih podvojenih mailov .
Jaz ima že totalno zmedo v adress booku !

Niki se stara in ima probleme s prepoznavanjem

hehehehe, lahko te vržem ven :))))))) ampak.. ne bom 🙂 Je red, da šefica dobi dvojno porcijo 🙂

Jani bo vseeno skontroliral svoj… box.. pa pospravil. Ablubm!!!

🙂 aje pol čudno, da sem jest čist friknila….
a si predstavljaš triplikate……. pa enkrat tak ime, dugič taaak
pol pa še kakšni xyxy – in jest ubogi user naj pa zdaj vem.

He, he, tudi slepa kura zrno najde, pa sem tebi šefici čist posebi
poslala. Šefica bo že pokomandirala ta stare in ta nove:)

Jst bi tud šefico k ma rdeče čeveljce;-)

sej ne da bi bil boter Mesec slab, ampak moški (fantje ne me takoj okrcat)
so včasih čist iz druzga filma……

… je namenjena naši novi , še mal zmedeni zvezdici , pa tud drugim bolj frišnim ne bo škodilo , če vejo mal zgodovine.
Vsi ostali pa preberte , pa dopolnite , če bo kaj majkalo al pa ne bo čist točno.

Tako.
Mi vsi tule – jaz , Jani , zajček , ježek , Mariči , panda , Štumpi in Brusy – smo že full stari znanci , začeli smo se javljat in se spoprijateljili že pred letom dni na forumu , ki se je takrat imenoval Srednja leta.
Takrat približno je uletela tudi neka dama z nickom Angel. Posebnost te gospe je bila , da je ljubila fante , nikakor pa ni prenašala deklet. Še posebi , če so se bolj oglašala nekomu , ki ga je ona skušala polastnint (ej , da mi tisti moj sonček tega ne bo zameril :))) No , pa še mal je bila ekscetrična in so lunine mene full vplivale nanjo. In tako se je zgodilo , da je počas prišla v špetir z vsemi nami (puncami pa sploh in to ZELOOOO ) dala pa si je duška na ta način , da nam je (puncam) pisarila na naše maile precej žaljiva pisma . Jaz sem svoj naslov takoj umaklnila , on apa kaže , da ga ni imela shranjenega , tako , da naslednjih sporočil nisem dobila več . Mariči in še ene dve pa sta dobili še pisemce ali dva – s svinjsko vsebino.
Zmerjanje je postalo javno zato je posegel vmes Primož , ki ge včasih , milo rečeno , pokrona in zgreši point – skratka , naredil je tale forum in nas segnal sem , seveda je pričakoval , da se tam na srednjih ne bomo več oglašali. Pa smo se , tu in tam. Gospa Angelca pa se ni in ni mogla umirit in je sprožila tudi javno žaljenje in psovanje , pa še pomagače si je dobila. Ko je zadeva šla čez vse mere , je Primožu končno prisvetilo in ji je prepovedal oglašanje na VSEH forumih. Od takrat je kolikor toliko mir.
Ampak se pa je dogajalo , da smo več ali manj vsi kdaj dobili kako svinjarijo na naše maile . Sama sem recimo dobila neko pornografijo. Zato sem tudi za nekaj časa skrila mail ( moji prijatelji so ga itak imeli , drugim pa ni važen ) . Zdaj ga sicer imam spet , ampak je to poštni predal , tako , da nihče tuj ne ve , kdo da sem.

Zakljucek.
Ne sekiraj se , prasice bodo zmeraj haračile po netu in si privoščile vse , ki jim niso povšeči.
Vedi pa , da smo tule VSI kulturni , zreli ljudje , poznamo se in VEMO , da nihče od nas niti v sanjah ne bi naredil kake take svinjarije. Mogoče se res ne strinjamo vedno drug z drugim , ampak to si znamo povedati kulturno , pa magari ne javno na netu ampak lepo zadaj , po naših mailih.
Bodi brez skrbi , mi smo te sprejeli in bomo tudi zelo veseli , če nam boš dala priliko te spoznati tudi v živo , na našem bližnjem srečanju !

Ajd , čau in glavo gor – to je šefovski ukaz ( danes ima Niki črne čeveljčke , uniforme ima pa še vedno zelo v čislih , zato je kavbojsko uniformirana , he , he … še en naš star štos …:)))

hehehehe, šefice :)))) No lepo si povedala. Ker si omenila.. tisti sonček, ti.. ziher ne bo n’č zameril :))))

severnica, kot sem že rekle v mailu, vesel sem da si tukaj, ker mi, ki vztrajamo tukaj, dobro vemo, da samo z poštenim in korektnim odnosom vsakega do vsakega lahko obstajaš dolgo. Poleg tega, da smo se spoznali tudi v živo, seveda :))))) In veseli me, da te bomo meli priložnost spoznati na našem srečanju. Torej, sveti nam malo tukaj po tjavdanu, saj imamo včasih občutek, da je v tejle gmajnici prekleto temno 🙂

Jani bi pa šefico vprašu, kako je kej z biči, pa črnimi pripomočki heheheheh

… hja , treniram ,treniram …. ostrog pa vseen še nisem nabavla :)))
Jest zmeraj poskušam tiste , ki jih jaham , prepričat , da se jim kaj boljšga sploh ne more zgodit … in tako prostovoljno in zadovoljno nosijo šefico v sedlu , he , he …. a sem ti odgovorila ? Ma ti kar vpraši , če te kej zanima 😉

Ma , če Nikitka dobro premisli … tiste štrajfnaste , maskirne , z baretko in visoko mišičasto vsebino so pa še zmeri taboljše … ;)))

no ja… al s šefico v sedlu, al pa kako drugač.. je čist qul :)))))

Hehehehe, občutki so božanski :))))))))

Ja, se strinjam z razlago svoje šefice. Zajčka kar zmrazi, ko se spomni koliko zlobe je bilo v gospej Angelci .

New Report

Close