Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ko je zajček bral…..

Ko je zajček bral…..

Na življenje oj življenje…..
Joj, mene, joj !
Ravno sem prišla do malo več časa, pa sem se obesila na ” srednja ” in brala…
punčke moje, kaj ste vse tam zakuhale…o globini oči in duše…pogledu ljubezni….pa rime, čudovite štime…..
Manjka samo še odgovor na vprašanje, kako izgleda, ko ti lahko noč želi neznanec…

Na, pa ste zajčka vrgle s ” tira “……

Zajček, zajček :))))))))))

A te kaj zebe? Že kaj hajcate?

Da bi vsem sijal samo sonček!

* * Mi štirje smo najlepši par :)))))))))

Neznanec ?

Skrivnostno !

Kje, kje, kje, hitro povej, daj povej, povej!
Grem brati še jaz, daj no, daj!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Dragi zajček, iz danes doživete izkušnje ti lahko
povem, kako je, ko ti neznanec zaželi lahko noč.

Iz službe sem odhajala ob 18. uri. Sem čakala
moža, ki je šel obiskat svojo mater. In stojim pri
vratarju, ki me je malce potoložil, ker sem bila zelo
utrujena. Kar pride mimo en gospod, v beli srajci,
črni obleki, temni kravati, s poslovnim kovčkom.
Menda je bil nekje v naši hiši na obisku. Govoril –
nemško. Lepo pozdravil oba, ustavil pogled na meni
in me vprašal, če tudi ob petih tako pozno delamo. Seveda sem začela nekaj jecljati, kolikor mi je uspelo v spomin privabiti znanje nemščine, sem v polomljeni nemščini z izposojo nekaj angleških besed in seveda s svojim celim telesom povedala, kar sem imela povedati; da sem sicer delala, da pa zdaj čakam partnerja, da greva skupaj domov. Nekaj je še razmišljal o pripadnosti firmi, o delu, o tem, koliko ima še on do doma, o tem, kaj bi si še lahko v naših krajih ogledal, nakar smo začeli skupaj z našim vratarjem o tem razpravljati, na koncu pa mi poda roko in mi zaželi – “Gute nacht, liebe freunde Frau und, ob es möglich, wünsche ich Sie die beste Träumen und die längste Nacht.” Mislim, da je bilo nekaj takega in se nato prijazno poslovil. In ta gospod se še sprehaja po moji glavi, ker mi je in mi bo ostal neznanec, saj še njegovega imena ne vem! Tako je, ko ti neznanec zaželi najlepše sanje in najdaljšo noč!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

dobro jutro vsem !

Zajček , pozdravi v mojem imenu janija danes , prosim . Me ne bo
danes tu .

in vsem želim lep vikend .

Marija , v morje pa ne skači , svežega morskega zraka se

nadihaj še namesto mene , ga letos nisem nič porabila .

Heheheheh nioba.. viš.. sej sem jest tuki :)))))))))))) vračam pozdrave in… lepo soboto!

Jani

no jest pa nisem n’č bral tam :)))) bom kar tuki počakal, da mi razložite vse o globini….oči in.. duše.

Dobro jutro vsem skupaj, zajčku pa enga cmoka!!!

Doro jutro Nioba,
dobro jutro VSI TJAVENDANOVCI!
Tudi mene danes ne bo tukaj, odhajam
“k muritu”! Se spominjate moje obveznosti, zakaj bi kje ne mogla biti? Zato, ker moram danes biti tam doli, pr muritu, na fiš pikniku, na ladjici in tako ……. bo žur do jutranjih ur!

Mejte se lepo, vse vas objemam in pocmočkam!

Niobči, tebi sledi vse lepo in malo morja steklenički.
Jani, tebi pa samo toliko: Z našo šefico sva našli stihoklepca, pa mu je šefica v takih rimah nazaj odgovarjala, da je mene prav privzdigovalo. Druga tema pa so bile učke, kjer sva z eno Maško našli nekaj najlepšega v globini črnih oči, bela cesta! Drgač pa – neč nouga! Jani, imej se lepo.

Zajček moj mili, tebi bom pa jaz zložila nekaj, ko pridem nazaj, imam občutek, že zdaj, da mi bo stihoklepanje šlo!

Marija.. uživej na .. fisch picnic in.. pazi se glavobolje jutri :))))

Eh Janči, glavobola ne bo, ga ne sme biti,
moram v nedeljo ceeeeeeeeellllllllll daaannn
pisati za študij. In se učiti. Kje pa, če bi pa le
slučajno bil, tale glavobol, si bom pa glavo
odšraufala in si jo u fris vrgla. Tkole!
Jani, lepo se imejte, vsi skupaj!

Hojla Lili*

Malo zvečer zahajcamo, kadar je res kriza in je mraz prehud. Nekje okoli 5. oktobra bodo redno začeli hajcat tudi pri vas, mislim. No, jaz sem v hiši, pa pač lahko hajcnem 🙂 ko me zazebe, samo je prezgodaj – račun je pol katastrofalen :))

Vprašanja so bila, kam najprej pogledate moškega, ko ga srečate. Kam vas odnese vaš pogled najprej…
odgovor Mariči je bil…v učke….skozi njih menda vidiš v dušo…

potem sem brala niti ne vem kje tam pač, še ene nežnosti, pa me je kar odneslo z mislimi…postala sem zasanjana…
in potem sem se spomnila, ja na sprehodu mi je en fant zvečer prijazno zaželel lahko noč…..in sem pomislila, kako zazveni, ko ti neznanec zaželi lahko noč. Pa to se lahko ( premišljevanje ) še raztegne….
Samo, ker me že dva dni, strašansko boli glava, nisem mogla tuki bolj pojasnjevat stvari.

Aja, potem sta dve naši deklici, krasno rimali rime, pa sem bila potem ko sem brala, zelo zadovoljna, ker mi je bilo všeč . Tudi zato, ker sem videla, da se izpod stroge naše šefinje, krije tudi nekaj “romantico”…

No, tkole.
Jani, cmoka tebi, pa še jutro lepo..

Ojej.. danes vlada v naši hmajni taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak dolgcajt.. da se vprašam, če niste vsi na muritu prar Marički na fiš pikniku…. Lep večer vam želim.. kolker vas je še živih tuki…. :)))))

zajček, sem iskal tiste teme.. pa sem nekako obupal, grem pa zdejle še enkrat pogledat :))))))))))))) cmoka!

si še tukaj ?

He, he, pa praviš da vedno čakaš.
Oki, sem mislila ti na mušketirjih odgovorit da ne iščeš preveč ( za to bi potrebovala dve sekundi…(razlago).

danes dežuje:))))))))))

Ko ti nn želi lahko noč, zgleda takole: lahko noč, zajček :-)).
Kako pa je bilo takrat ? Ali si se ga ustrašila ? :-)).

yah ne, kaj se čem ustrašit. Običajna stvar, če se pač z nekom srečaš.
Sam stavek se mi je zdel ” zanimiv “, ker se ga potem lahko razlaga na več načinov, samo to nič drugega v bistvu :).

Aja, hehe….lahko noč !

no ja 🙂 še 🙂 zdej spet :))))

uh ja.. k sem se pa zaklepetal 🙂 na mladih.. z našimi.. ločani 🙂 pol je pa blo mal.. pozabljeno dogajanje tukaj 🙂

greš tja za pet minut?

ok

ok

Lahko noč ! ! :-)).

New Report

Close