Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Rano jutro u pola pet….

Rano jutro u pola pet….

svakog dana polazi…

Dobro jutro gmajna, dobro jutro svet, dobro jutro Slovenija. Mi smo vaši, vi ste naši…. sobota je naš dan.

Lepo zgodnje jutro vam želim, vsakega posebej malo požgečkam pod odejo, da se obrnete in sanjate lepo naprej :)))

Jani je danes strašansko dobre volje in zelo zgodnje vstajanje (dva kratno hehehehehe), mu sploh ne dela preglavic. Zato še enkrat:

Dobro jutro gmajnica in eno lepo sončno soboto!!!

Što vičeš čoveče, probudit češ nas sve !

E, odradio si to svoje, sad na spavanje :)))))))))))

Pa kva se pa gresta, vidva, kdo bo za vama letal
kot obseden, mimam časa, ej, nimam, moram
kot sem že rekla, najprej tja, potem od tam dol,
pa vanj, da se z njim odpravim dol in potem gor,
kjer danes moram bit in vama bom malo družbice
delala, prou a, a prou, a čist zariiiiiiisssss prou a?

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Hja, Mariči, Jani je zjutraj dvakrat vstal, potem pa od veselja začel kričat po forumu in me je zbudil…..pa še zdej ne vem, če je kjub dvakratnemu vstajenju možakar sploh zapustil posteljo :)))))))))))

Po moje se je Janči banči pofočkal, pol pa kot
kao pravi dottore smuknil nazaj pregledovat, kaj
je ostaolo v poseteji od lepih sanj, ha, ha, ha!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Uf, Mariči, tale udarec je bil pa pod pasom, ej…..:)))))))

Ma kaki pod pasom, tam nisem ciljala.
V postelji ostane od “mokrih sanj” …….
mokrota, jebemti!

E jebiga spavanje :)))) Ob tisti čudni uri se je moje dežurstvo šele začelo… Kdaj je že blo to? :)))))))))

Sašo man, dobro jutro!

Deka ne vikam na tebata :)))))))))))))))

Posluš Marija… če sem prov preštudiral vse tvoje ven pa dol pa gor pa not…. potem ti zdejl emoraš biti nekje… uh :))))) bliz svojega gospodarja :)))))))))))))))))

Jani je danas malo nestašan :))) Dobro jutro marička :)))

Hja… viš.. zutrej dvakrat vstanemo lahk samo možakarji… ženskam pač to mi usojeno :))))

In, da ne boš v dilemi… k sem pisu.. sem sedel :))))))))))))

e vidi vidi… N’č ni ostalo not.. v postelji.. majo moje sanje tudi šiht :)))))))))

“tvoj ples se mi full dopade,
ob tvojih gibih sem doživljal naslade”

Ja, vražji so ti Idarci… mater :))))

Hja, veš, sej sede je prav fletno………….pisat :)))))))))))))

Blagodaram za vikanje, Jani.

Sakam da si vikneme jadnom na sabajle, da si odime vo grad na eden viski so mraz. Mnogo sam umoren od ovaj poso, treba da odmorim pomalku.

hehehehe, pa tud kej druzga ja :))))

o jebenti… zdej nej ti pa odgovorim na makedonće? Ne ide :))))

Al može viski sa mraz :)))

Črnogorski sex :))))))))))) (ja sedim, a žena frulicu svira)

Viski so mraz i rogonju za polčas :))))))))))))

2kratno vstajanje :)) pol vama pa zih ni dolgčas :)))

B. želi Janiju eno lepo jutro … ma se bojim, da je zate jutro že mimo :))))) … ok, potem pa en ful lep dan 🙂

hmmmmm … ok … glede na to da je bil ingliš in švabiš obdelan v prejšnjih terminih … sta danes na … makedonski prešla :)))))

zanimivo 🙂

joj mariči .. pa si ti prepričana da si boš zapomnila vrstni red ??? kdaj kam pa to ?

hmmm … B. ma občutek .. da je zadeva tu mač komplicirana :)))))

no .. da se le znajdeš 🙂

B.

Čaki, da prebaciva v šiptarsko.

Ja, se morava malo skrivat, ker nas obtožujejo razmerja, pa ne bo druge, kot po šiptarsko tolč :)))))))))))))))9

Čivša, čivša !

hehe … kdo vaju obtožuje :)))) sam da ne bosta poniknila v ilegalo … :)))

Yeeeeeeeeeeeees, yeeeeeeeeeeees,
ga ni zraven, mojega gospodarja, sva
se sprla, ko sem vstopala vanj ……… tko,
in zdej, ko sem najprej šla tja, pol pa od
tam dol, pa od tam vanj, pa pol gor, sem
zdejle tuki …………………………………………
sama, z vami ……………………………………

Oja, sem Barbi, zato, ker sem zdej ……….
tuki!

New Report

Close