Moški …
… kot je Jeremy Irons !
… skrivnostni , gentlemani , mistiki , intelektualni perverzneži , z elegantnimi , kirurškimi rokami …
Tule sodeluje več žensk kot moških , zato je tale tema posvečena nam in našim okusom glede moških – povejte , zaupajte svoje sanje .. :)))
Nikita pada , ampak RES pada na take tipe kot je J.Irons …… ah …
Mi lahko prosim malo pomagaš in opišeš kdo je to ?
Izgleda, da v svojih rosnih letih marsikaj zamujam, pa tega ne bi rada..
nekdo mi je namreč danes napisal, da leta ne igrajo in nimajo nobene vloge, mlad ali star…za ljubezen in simpatijo ni nikoli prepozno.
Torej Niki, povej mi prosim kdo je in kje je bil viden ?
Zajči… ah … je bil mišljen čist ku AHHHH … mi ne bi blo treba ponujat miljona dolarjev za ….
Tale moj ideal moškega je bil viden v petek (se mi zdi ) na Kanalu A , skupaj z Juliette Binoche v “kao” erotični drami. Samo , da ni bla glih erotična , no , razen , ko sem njega gledala in mi je tako blo pri duši ( spet en “ah” :))) , bila pa je drama. Zdej , naslov – se ne spomnim 🙁
Nikitki je tudi zelooooo (ahhh …) všeč uni naš Taiji Tokuhisa (vodil prireditev za miss Slo )
Jooooj , Conneryja itak noben ne dosega , še posebi v kaki srednjeveški izvedbi – aja , pa ko smo že pri tem , tudi Banderas je čist zame al pa uni , ki je igral glavno vlogo v Lady Hawke – pomagajte mi , kako se že piše … JAAA RUTGER HAUER , on !!!
Ampak , drugače so pa zame taki intelektualni tipi (ki imajo tudi glih mal mišic , no 😉
morajo pa bit malo posebni , ne lepotci , raje naj imajo kako brazgotino … ah , ja …
Nikita svari Saškota , naj nam ne svinja teme z babami
pa mal na arabsko je tud vleku, a ne da?
severnica je povedala da prisega na severnjake!!!!!!!!
ti pa meni zdejle neki s Fredijem, sej poslušam ga včasih
čist rada, pa tud u živo sem ga svoj čas šla pogledat,
je mel svoj šarm ni kej.
se mi zdi da sem ti stopla na žulj – sej maš deklic ki so jim všeč globoke
črne očke kolkr češ, naj te tale mala severnica ne moti preveč:)))
Ah veš kaj….tako ste simpatične ko “pizdite ” :))))))))))))
Sicer pa, baje da ste punce kar prjatle z temi fanti od “tatople” linije, ker so kao nenevarni v nasprotju s tistimi strait…..
Ma, kar se mene tiče…..moj stari ata je rekel, od vse zelenjave imam najraje pršut. Jaz pa imam od vseh decov najraj Martino Kajfež.
Ma ne mislim pamet :)))