Punce,HVALA za včeraj!!!
Pravzaprav sem ostala brez besed,ko sem pogledala na tale forum danes!Res,najlepša vam hvala!!!
Počutila sem se čisto nemočno,ker ji nisem znala pomagat.No,danes smo že bolje ( Operil sem samo postavila na nočno omarico,pa ji je odmašil nosek-ha,ha,ha!!! ).Po potrebi pa bom uporabila vsak nasvet,ki ste mi ga dale.
Žogica Nogica-doma sem tik pred mejo z gorenjsko ( proti Brniku ).
HVALA ŠE ENKRAT!!!
Jera
Škoda, ker se nisi javila. Sva se z možem dogovorila, da ti mi dostavimo kapljice – bi bilo lažje, kot da hodiš sama na pot, doma pa bolan otrok. No, važno je, da ste danes bolje. Držite se še naprej in veliko veliko zdravja!
LP
Hm, veš… Naš fantek je bil precej bolan, prvo leto veliko v bolnici. In vem, koliko mi je pomenilo, ko je bil ob njem mož ali moja sestra, da sem se šla lahko domov stuširati, pojesti. In takrat bi dala vse, da bi bil nekdo ob njem, ki mu zaupam. Zato vem, da to veliko pomeni. in, kot so meni pomagali v preteklosti, z veseljem, če le morem, ponudim tudi sama pomoč. Vem, kaj pomeni imeti otroka, ki težko diha. In vem, da je vsaka minutka ob bolanem otročku dragocena… Zato mi ni bilo težko. Morda pa se nekoč srečava v normalnem stanju.
:)))