A F R O D I Z I J A K I !
Kaviar: Ribja jajčeca so bogata z vitamini in fosforjem, za pravo doživetje jih poizkusite z vodko.
Ginger: Že tisoče let velja za afrodizijak, saj spodbuja čutno zaznavanje. Nikar ne pretiravajte z njim. Uporablja se ga le v majhnih količinah.
Ginseng: Do njega bo malo težje priti, a se splača potruditi. Močno spodbuja izločanje hormonov. Odkrili so da da človeku dovolj seksualne energije da zdrži zelo dolgo.
Chili: Ker je bogat z vitaminom C, ter spodbuja cirkulacijo krvi, pomaga tudi pri potenci.
Žafran: Prevelika doza lahko povzroči navale smeha. V normalnih količinah pa spodbuja erogene cone ter izločanje hormonov.
Ostrige: Verjetno najbolj znan afrodizijak, ki spodbuja tako moške kot ženske. Legenda pripoveduje da je Casanova vsako jutro pojedel 50 surovih ostrig. K njim se prileže Chardonnay.
1. kaviar – fuuuj (od vodke pa glava boli)
2. ingver (ful dobra začimba in svež -nariban-koristen za obkladke)
3. ginseng – premal poznam – no comment
4. čili – pečeeeeeeeeeeee
5. žafran – to- salve smeha, bo treba še več krokusov posaditi
6. ostrige – bljak, ni čudno da ne marama CasaNove
moja strokovna analiza je pripeljala do naslednjega rezultata: najboljši afrodizijak je pogled iz ta pravih očkic:))))
Ej, fante, glede na slikco psičke, ki
ima vse, česar si kdo le želi, potem
ne bi bil tudi “falični pogled” nič tako
nemogočega, bemtiš.
Ampak, bog te …… maznuo, ne vidiš
ti mojih očiju in možeš vidjeti ni ku…..
koji mi viri iz očiju, al’ mogu ja vidjet
tvoj kkk…………. (u snovima, bog te
maznuo, u snovima ………!!!).
Ajd, bok dečki! Pa nek vam viriju kuuuu…….. iz očiju i nek vam se slini dupe! Heh, heh, heh!