Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek A F R O D I Z I J A K I !

A F R O D I Z I J A K I !

Kaviar: Ribja jajčeca so bogata z vitamini in fosforjem, za pravo doživetje jih poizkusite z vodko.

Ginger: Že tisoče let velja za afrodizijak, saj spodbuja čutno zaznavanje. Nikar ne pretiravajte z njim. Uporablja se ga le v majhnih količinah.

Ginseng: Do njega bo malo težje priti, a se splača potruditi. Močno spodbuja izločanje hormonov. Odkrili so da da človeku dovolj seksualne energije da zdrži zelo dolgo.

Chili: Ker je bogat z vitaminom C, ter spodbuja cirkulacijo krvi, pomaga tudi pri potenci.

Žafran: Prevelika doza lahko povzroči navale smeha. V normalnih količinah pa spodbuja erogene cone ter izločanje hormonov.

Ostrige: Verjetno najbolj znan afrodizijak, ki spodbuja tako moške kot ženske. Legenda pripoveduje da je Casanova vsako jutro pojedel 50 surovih ostrig. K njim se prileže Chardonnay.

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Sosedova Manca – zelo močan afrodizijak, primernih hlebčov in knedlčkov na pravih mestih, z dodatki opojnih pogledov in čutnih designov. Zelo stimulativno vpliva na dobro počutje raznoraznih žlez. Deluje že samo na pogled. Če bi ga okusili, lahko povzroči zastoj srca.

priporocamo …. nezno zapiranje vrat :):))

knedl, knedl

:)))))))))) počasno, ja :))))

1. kaviar – fuuuj (od vodke pa glava boli)
2. ingver (ful dobra začimba in svež -nariban-koristen za obkladke)
3. ginseng – premal poznam – no comment
4. čili – pečeeeeeeeeeeee
5. žafran – to- salve smeha, bo treba še več krokusov posaditi
6. ostrige – bljak, ni čudno da ne marama CasaNove

moja strokovna analiza je pripeljala do naslednjega rezultata: najboljši afrodizijak je pogled iz ta pravih očkic:))))

Naši kolegi iz federacije Bih imajo en strašno dober izraz za to, pa ga ni za limat na tako kulturen forum :))))

a mislis, da kulturniki niso nic jebozovni?

.. je pa danes full naspidirana :)))))

… he , he .. “jebozovni” , pa “slinasta pošast , ki te hoče kušnit” …. mater , danes bi blo za it z njo na irish-coffee , he , he … bi moral potem Štump kar taksi podjetje ustanovit 🙂

Da se navežem na prej…..nekateri bi rekli

“Nekaj je v njenem pogledu…..”

Drugi pa

“Viri ji kurac iz očiju!”

+++++++++++++++++++++

No, a vidte, da ni za na forum?

seveda … kulturniki bi rekli …. ima falični pogled :):))

Ej, fante, glede na slikco psičke, ki
ima vse, česar si kdo le želi, potem
ne bi bil tudi “falični pogled” nič tako
nemogočega, bemtiš.

Ampak, bog te …… maznuo, ne vidiš
ti mojih očiju in možeš vidjeti ni ku…..
koji mi viri iz očiju, al’ mogu ja vidjet
tvoj kkk…………. (u snovima, bog te
maznuo, u snovima ………!!!).

Ajd, bok dečki! Pa nek vam viriju kuuuu…….. iz očiju i nek vam se slini dupe! Heh, heh, heh!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Hahahaha … čebelu rules , yeeess :)))))))))

Niki se pa zdej sprašuje , kak pogled ima Sašo … heh , kolkor ga poznam , mater , kaj mu ven štrli … bo čebeli povedala kulturno , he , he :)))))

Ha ha ha ha :))))))))))))))))))))))))

Gledala je ko nesvestna, falično duboko.
i dok se nagnula čez krevet,
Pogodio ju klinac…..direkno u oko !

Iz glave in pogleda mi štrli marsikaj, ja, ma jaz bi raj, da bi kej štrlelo tudi iz žepa :((((

to je pa ce se … klinci … spravjo … sexat … pol pa lukno zgresijo pa direkt u celo :):)))))

Ti zdej sam pazi , kaj boš mešal v tisto klobasko zame :)))

Niki komej čaka na tisto klobasko in gre domov na kostanj … vsaj neki 😉

Neki novi klinci, neki novi klici !

To je ena unih, kjer se jaz nikakor ne strinjam, da se klin s klinom zbija.

Kostanj je kostanj, klobase so pa klobase.

Sicer pa, če kostanj prej prase poje……..

da ne bo notri ….. mesal pilule za lilule :):)))

Hja, maš prou Mariči.

Po mailu pa se res malo težko gledamo…..u oči :))))))))))

New Report

Close