Obletnica poroke
Heja!
Midva pa imava danes obletnico poroke! Pa se danes tako slabo pocutim, grlo, glava…. da sem bila zjutraj tako neprijazna do svojega moza, da mi je tako hudo! Rada bi mu popoldan, oziroma zvecer, ko se vidiva pripravila kaksno presenecenje (upam, da bom imela dovolj energije). Kako ve presenecate svoje partnerje ob taksnih obletnicah?
Lep dan, Tejca
Midva greva vsako leto v najino priljubljeno restavracijo papcat dobrote, pa kozarček sladkega vinčka, pa romantičen sprehod in seveda zaobljuba in želja, da bi bila vsa leta tako lepa in uspešna kot preteklo!
Karkoli bosta že počela, se imejta maxi! Pa, pa…
Ps: Če pa se preveč slabo počutiš, pa prestavita “praznovanje” za en teden, mož bo sigurno razumel! Pa bodi prijazna do njega!
Kaj si on želi ob tej priliki, veš najbolj sama. Moj je bil vedno najbolj vesel, če sem ga pričakala dobre volje, pa da sem seveda poskrbela za varstvo otrok.
Je pa res, da je najbolje, da tole vajino praznovanje preložita za kakšen dan ali dva, če se slabo počutiš, ker ne bosta imela ne ti, ne on nič od tega. Ti se boš trudila za njega, ona pa bo videl, da nisi pri stvari.
Zdajle mu pošlji elektronsko voščilnico, se mu opraviči za zjutraj in mu razloži razlog. Prepričana sem, da bo vesel.