Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Službena zabava in bolniška

Službena zabava in bolniška

Hojla!

Prosim za pomoč oz. nasvet,če bi vi šli na novoletno zabavo, če bi bili na bolniški zaradi sebe???? ( imela sem opreacijo na roki). V službi se sicer dobro razumemo pa vendar:)))))Lp

Jaz ne…

_______________________________________ Nick ne odraža dejanskega stanja posledic :)))

če ne moreš v službo….tud za na žurke nisi…..tako pač je…..in kdor koli te bo videl…si bo misli tako….

Jaz tudi ne bi šla.

Ne

Itak te roka tako boli, da ti sploh ni do zabave! ;o))

Če bi se jaz s svojo sodelavko odlično razumela in je nekaj časa ne bi bilo v službo zavoljo zdravstvenih težav, bi je bila na novoletni zabavi zelo vesela. Pa čeprav samo za kakšno urico!

LP

Lola -------------------------------------------------------------------------- Ne more biti učitelj, kdor ne zna biti učenec /B. G. Morales/

Punce saj ne grem na to zabavo, ker mi sploh ni do nje. Itak če bi bila zdrava ne bi odšla, ker mi enostavno ni do takšnih zabav. Raje sem z družino.
LP

Za koga si pa potem potrebovala nasvet??

Lola -------------------------------------------------------------------------- Ne more biti učitelj, kdor ne zna biti učenec /B. G. Morales/

Tudi meni zdaj ni jasno….ce pravi, da itak ne bi sla… ???

Če si na bolniški, ne moreš na zabavo. Kdo ti bo pa verjel, da ne moreš delati?

Morebiti je pa komu dolgčas na bolniški…….. ;o)))

MOgoče pa res?????

…ne se zopet tepst!….
Lunca, samo res ti tak dvoumno zdaj to napisala, oprosti!
Pa brez zamere!

Hm…. pol pa lahko pridem na kavo in kakšno rečemo….. ;o))))

..lahko tudi zapojemo in zaplesemo…saj je veseli december!…:)))

Tudi jaz sem na bolniški in v petek imamo v službi zabavo. Želim si iti, a nikakor ne grem, da ne bo potem v soboto še slabše in da mi bolniške ne bo treba še podaljševat.
Mislim, da če je človek na bolniški, potem naj se tega drži, saj je to namejeno okrevanju, ne pa vsemu drugemu.

Jaz ne bi šla. Nikoli ne veš, kdaj ti bo to kakšen vrgel v obraz.

Po mojem je pa vse skupaj malo odvisno od razloga, zakaj si na bolniški in vrste dela. Kolikor razumem, je imela Lunca operacijo na roki, kar pomeni, da je sicer zdrava, vendar ne more opravljati svojega dela in je zato na bolniški. Mogoče je pa pianistka ali recimo aranžerka… Potem dela res more opravljat, ne? To je po mojem drugače kot če bi imela recimo bronhitis in bi taka šla na zabavo.

****************************************** Izgubljen je dan, ko se nisi smejal.

Niti slučajno! Tudi če bi se počutila dobro ne – iz preventivnih razlogov, da bi kdaj kasneje ne dobila kje servirano 😉 Nikoli ne veš, kaj komu kdaj prav pride, zato raje ne dajaj vzroka.

°Lola lahko prideš na kavico ni problema. Hehe….

Pa še to.Nima smisla , da bi se za eno brezvezno vprašanje kregale.

Samo naslov še rabim……. ;o))

ne!

Jaz ne bi sla… res nikoli ne ves… Se ne splaca dajat v zobe zaradi neke zabave… Saj bodo prisle se druge…

tud jaz imam podobno, res pa je da sem na bolniški že dve leti zaradi hrbtenice, pa mi v službi vedno pravijo, da naj pridem na novoletno zabavo, al pa pridi nas kaj obiskat, ko pa prideš, (jaz jih grem pogledat če sem slučajno pri dr….) pa ti vedno rečejo joj kok dobr zgledaš……mislijo si pa….
jaz na zabavo ne bi šla, saj bodo še druge…..

Ne bi šla, pa ne zato, ker ne bi smela, ampak, kakor so ti že predhodnice odgovorile – sigurno bi prišlo do neumesnih komentarjev. Ker, če si v bolniški zaradi roke, še ne pomeni, da moraš čepeti doma.

Verjetno ti na odločbi komisije piše – če si doma že nad 30 delovnih dni, da se lahko giblješ zunaj. Vsaj mojemu možu, ki je bil pol leta zaradi zloma doma, je pisalo tako na odločbi bolniške komisije.

New Report

Close