Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek trebušna plesalka

trebušna plesalka

Ker ste mi tukaj že pomagali se zopet obračam na vas.
Ali kdo pozna kakšno trebušno plesalko ,ki bi bila pripravljena zaplesati na prijateljevem rojstnem dnevu .Prijatelj bo star 40 let in bi mu za darilo naredila presenečenje.
Lp mojca

Lola -------------------------------------------------------------------------- Ne more biti učitelj, kdor ne zna biti učenec /B. G. Morales/

lola hvala za informacijo ampak se nihče ne javlja na telefon.Bom poskusila kasneje.
Če še kdo ve za katero mi nej vseeno še posreduje.
Hvala Mojca

mislim, da je celo najboljša v slo
je res odlična, preverjeno

Najboljša v SLO je Mirjam Mihelčič Korez, pa še fantastično izgleda, informacije ti lahko posredujejo v turški restavraciji Ildyz Han-ogledaš si lahko galerijo na:

imaš pa še cel kup plesalk iz njene šole, npr. skupina Fatamorgana:

pri Mirjam se je učila tudi zgoraj omenjena Mateja.

In v Fatamorgani pleše punca mojega sina. Je ena od treh Špel,tretja na sliki.

Na tejle strani boš dobila link do treh trebušnih plesalk:

Lp in dober žur!
Z.

Skupina Fatamorgani je že nastopala pri meni ampak takrat ,ko so bile še manj znane in cenejše,sedaj pa mi je toliko težko dat za darilo prijatelju.Zato sedaj iščem eno dekle za nastop ,da bo (vsaj upam)malo ceneje in bo ravno tako presenečenje.
Hvala vsem za trud .In še to punce so bile res dobre in jih tudi velikokrat priporočam drugim

Če hočeš, lahko pokličem Špelo in pride samo ona . Kdaj pa rabiš ?

V soboto.Sem že jaz klicala na telefonsko na nihovi spletni strani pa se ne javi.Poskusi in mi javi

Špela se mi je javila vendar so punce za soboto zasedene.
Hvala za posredovanje in ,če ima še kdo kak predlog naj se javi.
Hvala-hvala

Jaz poznam Sašo, ki odlično pleše trebušne. Lahko jo vprašam, če bi izvedla kakšen ples.

Živjo,

mene pa zanima cena nastopa enega dekleta.

Lp sonči

Pa še to, začetnica trebušnih v Sloveniji je Jasna Knez in skoraj vse Špele, Mateje, Saše, … so se najverjetneje učile pri njej.

Pooh ,kar vprašaj in mi javi,ker sem jih že kar nekaj klicala pa so skoraj vse zasedene ali pa se ne javijo.

Moya, zdajle sem se spomnila, da so v nedeljo pri nastopu Plesnega mesta plesale tudi 4 orientalske plesalke. Pokliči tja in povprašaj, če bi bila katera pripravljena priti tudi na rojstni dan.
Verjetno bo to še najceneje 😉

Hvala vsem za trud ,sem že našla dve plesalki za 20.000 sit.
LP moya

u, bravo.. povej nam malo kje in koliko časa bo trajal njun nastop. Podatek zna priti še prav 🙂

Zmenila sem se za dve ,ker mi dasta simbolično ceno 20.000 tisoč za pol ure nastopa.Drugače imasta ceno 35.000 tisoč.Ti pa sporočim ,kakšen bo nastop ,če te zanima.
LP moya

New Report

Close