Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Večer je čas….

Večer je čas….

Ko se živalice čisto potiho splazijo iz svojih hišk…se pretegnejo,globoko vzdihnejo in si rečejo..yupieeeeee…naša gmajnica. nas vabi…sonce,voda,zrak,svoboda…yupieeeee to je life……..**************

Lep večer vsem živalcam..mejhnim in velikim…..pa cmočke tudi…ke na noska vsaki prlimam in tesno,močno vas vse skupaj objemam….

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Ja , mucka , a si miško ujela ?

Ku fajn , da si na jupyyyyyyyyyyyy .

Miški…stopila jaz na rep? Hmmmm Hmm jest da bi miša ulovila??’..ma kje pa….muca nč ne lovi…..Muca je vegeterjanka aha…

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

A res ?
A samo zeleno ….. ?
Ma , jaz bi konc vzela , po zelenjavi
šele lačna postanem .

aha glede mišk mislim….drgač mam
rada meseka
Bemti..zdej se mi je pa zgodilo enako kot pred dnevi z maričko..mail napisan sestavljen..se mi je zbrisal BEMTI!! GRRRRRR!Kwa naj zej..ni ga kr ni gaaaaa ..Uh:((

Ha , a veš kje je ?
Ko boš šla zapirat tole škatlco ,
se bo nekje pokazalo tisto … gvišn .

Kar se tiče mesa … moj muc mi pa vsako
miško , k jo ujame , pokazat prinese …. jp !

Ma sam boh ve ne najdem..bo treba jovo na novo…

Očitno je še prezgodej,ker še nobenega ni….sam midve z niobo briševa prah in ometava pajke tu gori…
Ampak muci se pa že polkna zapirajo..ma je zgodej ustala..4 ura rana ura..tko da kaj vem..če vas še nebo kmal sem gor,bom šla v pančkovo deželo….

Mah , muc , jaz sem tudi od štirih zjutraj
že pokonc , pa me nč ne daje zaspanost .
A veš , z vsem je tako … pa te prime,
pa te mine …. !

Kaj nisi zasledila dol spodaj nekje ?

Na žur so šle , je djala !

Hahahah bemti…..mene še kr drži..a praviš da bo minilo..ki..pol pa malo počakam..bova še kakšno rekle…
ma žur ja žur..heheh psst nakladajo veš1 Vsega nesmeš verjet…

ma k nemorem več..grem pod tuš pa v katakombe..sem čist preč..hihihi zaajana zato kar odhajam v miru…čez 6 ur se začne nov delovni dan…cmok nočko!!***
lepo nočko vsem…papa***

A res ne ?

Potem mi pa trda prede , lagat pa ne znam ………

Ku kuc, ku kuc, ku kuc …. hik, joj joj, hik, eee,
dober večer!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Mene je škrt , škrt , spet ven vrglo !

Kuc,kuc, na tej strani oble .

Niobči, sami sva ostali, kajne. Muca se tušira,
zajček pa se je v previsoki detelji izgubil. Upam,
da bo našel pot ven!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Vse tako kaže .

Zajček je pa pri meni , v mestu sem ga našla,
pa sem ga domov prinesla .
Tu ….. imamo tudi detelco .

Eh , priprave imajo , saj veš .

Ha , pa še ravno prav velik je .

Mariči , a sedaj si pa še ti obupala ?
Grem se pa še jest zgrudit .

Lahko noč .

LAHKO NOČKO, NIOBA,
LAHKO NOČKO VSI, KI STE BILI IN KI STE ….

IN … BOGME, LJUDJE, VZEMIMO SI RES NEKAJ ČASA ZA NEKAJ LEPEGA ….

Moje, moje, ste vse tri ****

zajčku se učke zapirajo, bo šel ninčkat :))

Joj, ma je res lepo pri tebi :))))
čak saj bova se zmenle :)))

zajček je kaput danes, utrujen ku hudir..

haha, jaja…z lepim hahaah…joj…same neumnosti me gredo po kožuščku, moram it spat..

Dobro jutro Marija .
Jp , je bila noč kartka , pa konkretna ,
smo spal 100/uro .

…. tako lepo jutro je , poglej no v nebo …..
tista zvezdica , tam … tista naj tebi danes sveti

No , a ne de ti ni nič hudega tu .

Zajček zajčkasti je iskal deteljo
in srečal …… Ježka , kje imate
pa to sonce od ljubezni ?

Dobro jutro !

Lepo je tuki zajčku.
V detelji je zajček našel nekaj drugega, to pa zato, ker ježka ni…evo tko je to, to je tako…

New Report

Close