Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek pa kva je dones?!

pa kva je dones?!

Naša mala je tok tečna, da bom jaz glih zdej pobegnila. NIč ji ne paše, pa če leži, sedi, jo nosim, skoz tečna. Pa bi jedla, pa ne bi jedla, pa bi imela eno igračko, pa ne…. Pa se scmera, ker nečesa nemore dosečt, pa ji lepopomagam in ji predmet malo približam. Ko zadevo dobi v roke, se spet scmera.
Al bomo pa že zobke dobili. A so tud vaši taki? Ali pa je samo naša dones z napačno nogico vstala oz. sem jo jaz z napačne strani ven iz posteljice vzela;o)

Zgleda da je dan … Sicer pri nas se je začelo že ponoči. :((( Ob polnoči se je zbudil … sem mu dala jest in potem se mi je zbujal na vsako uro in siten ko zmaj … in tko do jutra … :((( Drugače je že cel teden lepo spal 4 + 4 ali celo 4 + 5 … danes pa kar ni in ni šlo. Zdej pa mu tudi ni nič prav … Ga primem gor … ni prav … ga dam na puzzle … ni prav … ga dam v vozek, previjalno, stolček za hranjenje … nikjer nima postanka za dlje kot 5 minut … .. … Uffa!!!

To bo še zanimivo do zvečer….

Tudi moja se je danes ponoči zbudila, pa bi pila, pa ne bi pila. Smo kar rabili nekaj časa, da smo jo umirili. Mamica pa je bila zjutraj takooooo zaspana, da je bil prvi obred v službi močna kava.

Neverjetno! Pri nas ista zgodba, sm kot zombi, nč spal…..

ja in ko bi čez dan mala rada spala
dol spri tastu in tašči začnejo ropotat kot da bi stene ven metali.
to je za pop….
jst bom glih zdej začela streljat. grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!

Pa je res neki, tut naša se je celo noč zbujala.

Moja pa je danes ful dolgo spala, kot se nikoli! Sem jo hodla gledat, ce je vse ok…..

v nedeljo ni bila polna luna, ampak ravno obratno, se pravi ščip. mogoče je to 😉

pri nas isto … že včeri je bil tečko čez dan … nič ni blo uredu …ponoči je jedel … in potem se je 1 uro pogovarjal sam … ni mogel spat … in danes je tudi bol tko … nič ne paše … sam cartal bi se … kot en mucek je :))

B.

Tudi naš si danes ni nič podoben :((( Že ponoči je kar naprej nekaj cvilil… Pa ne bi spal, pa ne bi jedel, pa bi spal, pa bi šel na tla, pa bi šel v naročje… Upam, da karkoli že to je, da bo hitro mimo!!

_______________________________________ Nick ne odraža dejanskega stanja posledic :)))

Naš bi danes ponoči kar ob 3 šel v kuhinjo.

Ker ne morem spati, je rekel. Je blo dost spajna ( star je skoraj tri leta).

Ko sem bila na govorilni uri v šoli, je tudi učiteljica rekla, da so bili kot sršeni. Da je bil zelo težek dan.

Naš pa je bil isti, le mene je nosilo. Bolela me je glava, sanjala 100/h, tako zelo, da sem v sanjah slišala kako se neko dete joka. Če me moj ne bi zbudil, ga sploh ne bi podojila. Zjutraj pa sem ga vzela v svojo posteljo in ga 2x lepo prosila, da zaspi nazaj (joško kar leže kar ni v moji navadi) in se je dal prepričat do 10.40h, potem pa nič več. No ja, saj je bil že tako priden, od mene pa nič.

New Report

Close