Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Žepi…. za muco!!!

Žepi…. za muco!!!

Žepi so ena taka zadeva, k se ponavad pojavlajo pr raznih oblačilih .. tu mislim predvsem na hlače, pojavljajo se tudi na raznih zgornjih delih oblačil – bunde, jakne, srajce, ma kakšen skrit verjetno tudi pri korzetu, poznamo tudi razne zračne žepe, zaradi katerih je let z avionom včasih neprijeten, če pogledamo pri živalih, kengeauji so strašno lepi primerki lastnikov žepov oz, tukaj pa lahko govorimo že o vrečah. Vreče pa poznamo spet več vrst od velikih, malih, plastičnih, žaklevinastih do tekstilnih. Vreče uporabljamo za razne namene, najčeščejši pojav so vreče za nošnjo razne špecerije iz trgovine, potem lep primerek so tudi smeti, ki jih shranjujemo v razno razne vreče. Smeti potem odlagamo v razne zabojnike in kante za smeti. Kant spet poznamo več vrst, najbolj poznana kanta je kanta za bencin, če nam kje zmanjka bencinam je zelo prpravno met pri sebi še kakšno kanto bencina, da ne zaidemo v težave.

No, kot smo že ugotovili, so žepi vsesplošen pojav, najdemo jih celo v avtomobilih

Upam, muca, da sem dovolj nazorno opisal žepe, za praktični prikaz pa se bo treba prijaviti pri pristojnih službah.

Dobro jutro gmajna in en krasen.. glasen deževen dan. Cmoka in zauh!

O , Jani , dobro jutro .

Navsezgodaj že cela študija o žepih …. kukar bi imel
tudi to nekje v žepnem priročniku ….
pozabil , al ni res ?…. žep za “nafilat” pečena sv. rebra …. mnjam !

očitno mi tale žepni priročnik res daje eno znanje :)))) hehehehe, če ne drugo, pa daje znanje o žepih…..

njamsi…. uni tvoji žepi so pa.. kul :)))

Dobro jutro nioba in… heheheheh….. cmoka :))))

Dobro jutro..
Čak se falot!da mi greš tkole………

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Ja, muca, daj ga :))))))

dobro jutro še enkrat tokrat vsem skupaj !

Lepo Jani, samo manjkajo detajli, manjkajo. Ne vem če bo muca zadovoljna z razlago 🙂

JHaja ne mi tlele meglo prodajat!! Ampak Jani se zadovoljna s tistim dol…da boš pokazal enkrat hihi čist kulll…

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

za znanost in domovino… s sexom naprej :)))))))))))

živjo muca :)))

mtr… zdej se vas bom pa res začel… bat :)))))))))

zajček, če se začnem spuščati v detajle, potem bo vse skupaj preraslo velikost moje…. žepne knigce.. tko da.. ostajam pri tem :))))))

živjo zajček 🙂 cmoka!

mah, ja tista razlaga gor je za šivilje :)) cmoka Jani no.

ja.. če ne bo preveč…. megle :)))))))))))))))))))))

tud šivilje majo ….. žepe :)))))

zajček.. cmoka :))

New Report

Close