Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Naš Jani…..

Naš Jani…..

Naš Jani ne ve , je naredil ali ne. Občutka ravno nima dobrega, bomo videli čez teden dni. Je pa tako. … Meni znano in poznano, težko gre v prvo..lažje v drugo …
Jani, mi verjamemo vate, in vemo , da pozitivna oseba kot si, tudi ti verjameš vase , torej ni dvoma, pili bomo, če ne zdaj pa kasneje, ampak bomo pa !!!
Zajček ti zaupa ***

matr.. zajček :))))))))) a nej bom zdej presenečen nad tole.. hvalo :)))

podpišem se pod tisto… “torej ni dvoma, pili bomo, če ne zdaj pa kasneje, ampak bomo pa !!!”

Lep večer vsem v hmajnici pa.. :)))) velik lepih obšolskih dejavnosti :)))

Jani, ti me poznaš . Poznajo me tudi ostali. Nekaj je. Pišem in rečem vedno kar mislim. Ti veš dobro, da je tako. Če je hvala, je hvala, je iskrena in poštena. Če mi kaj ni prav tudi povem, napišem, positnarim pa je.
Sama sem vedno smatrala kot dejstvo, da je pravi prijatelj tisti, ki ti pove vedno kar ti gre. Odkritost, to je tisto, kar nekaj velja. In to utrjuje prijateljstvo tudi takrat, kadar je pod odkritostjo graja. Ko jo boš zaslužil, ti jo povem. Isto pričakujem od tebe , od vseh, ki sem jih vzela za svoje prijatelje.
Si tak kot sem napisala in lepo mi je, da te poznam !

Če si taprav študent pol morš ruknt! heheheheh
Jani a veš kaj je važn???Da je…………No…Da je………
Vse drugo bo pa itak..Nč se sekirat,nč bat! Še vsi so..bomo pa tudi mi a ne Jani??!!!
Ma Jani ,a smo al nismo..aaa? Zakaj se pa borimo??!!!

Pil ga bomo to vemo…nkarte pa se obremenjevat preveč, glede rezultata…tako bo kot mora biti kajneda..jaja..
Muca tud verjame v Janija…in mu svetuje..zdej kar je je..hitr pozabi na žepni priročnik…fejst dolg šiht PRESPI!!!!Pa nč mislit res…!! Privošči si eno pivce in se pusti malo razvajati..oki?!!!
Na CCCCCCCCMMMMMMMMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOKKK!!!******** Fejst si priden!! Jest bi ti kresnla kar desetko!!!

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Ej, Jani, Jani, v prihodnosti govori naš zajček,
pa sam ve, kako majavo je tako govorjenje: pili bomo,
pih, pih ?????? Jaz že pijem, ej, na to, da si sploh šel
na prvi rok. Sicer je pa tako: jaz sem šla vedno in grem
vedno na prvi rok, da vidim, če mi ne uspe, kako sploh
zgleda vse skupi. Občutek sem vedno vedno imela slab.
Samo enkrat se mi je zdelo, da je zadeva kolikor toliko
dobro speljana, no, bliže ko sem bila domu, boljša je
bila ocena, čez teden dni pa: glih za glih. Tko. Na občutek
se ne moremo veliko zanašati, to sem hotela povedati.
Pili bomo pa kar nocoj, na dobro ali pa na prvo preizkušnjo.

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Muca, ej, muca, dejva ga stistnit vmes, a?
Jani, študent ni študent, dokler enkrat ne pade,
tako pravijo in dokler nima ene(ga) pod seboj!
Ha, ha, ha! Študentka pa tudi baje ni prava
študentka, dokler enkrat ne ogrne na križ in
dokler nima enega za seboj, ha, ha, ha!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Aha aha ahaaaaaaaa..dejva ga..hhihihihihihihi jAAAAAANIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII hihihihi******

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

hahahaha..pismo ej, ma kje sem jaz hahahahahahah….za popizdit..

Ti si že tam popizdevala, ko smo ti pod
smrekco SKOMINE zavil, pa si nekaj šizila,
da ti svinjamo temo, he, he, he!
Tuki mamo vso pravico, pazi zdaj, povem še
enkrat, ker nismo ravno v Alo, Alo: samo še
enkrat; tuki imamo vso pravico svinjat. In medve
sva zdej zasvinjale Jančka, bančka, tko! Pridi, stisni
se vmes, pa bomo pp…….

Ja, zajček, lahko, samo kraje izpusti! TQ!

he Ja mal packamo a ni fino……zajček dej še ti!

Mah, ja, čaki., svinjajte tuki. Pustite mojo smrekco pr mir 🙂
Zdajle moram odpreti novo temo, pa bom mrknila minutko, dve…

ma, a ne morte zdržat mal :))

Ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne …….. moremo zdržati
niti hipca! Tako, svinjati moramo, močno, sicer
pa, kako misliš seksat brez svinjanja, ajd, zdej
pa to hitr povej!

jah, oki !

bemti šifre…a ne morta en mal bolj jasn….a je kej v zvezi s sex-om?!!

Ja, bom povedala. Odpiram temo ta hip !

Gor pejta, bemti jajca in še zajca, gor pejta!
Nam več dol hodila, nam, res nam. Dost mi je,
gor pejta, jest sm že šla!

Kwa sej uohka še mal tm..pa tuki pa mal na smrekci..pa pod smrekco..hehe paše veš pod smrekco..aha

Ja paše, res paše, pa tako, da so gune
ta druge vejce čist dol do tal, pod ritko pa
odpadle bodičaste iglice, ane, uf, mater,
pa res paše …….

aha………..opusti se in uživaj..nemoj da nam kvare ovaj doživljaj!!!

sej grem rada gor, no !

Ma kam si jo odpeketal…Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaniiiiiiiiiiiiiiiiiii……Jaaaaaaaaaaannnnniiiiiiiiiiii

a mislita en dober seks pod smrekco ?

Jep..enga na hitrco….pa lučke morjo žmrkat….

lučke dajejo tempo hahah..

New Report

Close