Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zajček in Sebastjanček

Zajček in Sebastjanček

Zajček dolgouhec in Sebastjanček sladkosned…Zgleda, da smo ostali samo še mi trije tle gor… Najboljše da odpremo nov post in se tam skupaj pogovarjamo. Kaj pravita? Sebastjan, ti vem, da boš za vikend zaseden…kaj pa zajček?

zajček gre pa z tvojo soimenjakinjo tuki na forumu na potep k Mariji ( tudi od tuki ) . V nedeljo , bom pa doma pospravljala, pa likala in vse tisto kar čez teden ne morem. Da se mi nič, ampak bom mogla. Pa kužita na sprehod, ja pol bo pa že ponedeljek ):

za. sam zdej grem pa zares na kofe

kdaj pride pa mož/fant na vrsto?

LUMP!

Pa pohiti nazaj haha..a prej nisi in nisi mogel it ? :)))))))))))))))))))))))))))))))))

Jaz sem se pa ravno nakofečkala in posladkala z mojo lambado… Njam, njam… Zajček..kakšnega kužita imaš? Tudi jaz imam psičko…

Aljaškega malamuta ! Polarni kuža, moje veselje :))
sem jedla kekse, čokoladne joj, preveč..

Jaz pa imam mešanko med zlatim prinašalcem in irskim setrom, staro sedem mesecev….Živ poperček….In hujša kot dirkalni konj…

Ker je še mlada hehe…ko malo odraste se umiri in bo luštno boš videla 🙂

Ja, saj vem, da je živahna tudi zato, ker je mlada, ampak pravijo, da so setri (in ta ima čisto karakter po mami) živahni »do konca«…razen prav na stara leta, no…P.S. A nama je Seba ušel? Mimogrede – sem šla pogledat na »Življenje, ah to življenje in sem ugotovila, da sta se Lara in Ramana kar tam usidrali… Pa sem napisala naj nas prideta kaj pogledat…

Evo mene nazaj

Dolga je bila tale kavica. Si šel na obisk k Lari in Romani, a ne? Kaj pravita? Sem tudi jaz Lari napisala zakaj nič sem ne prideta… čakam odgovor…A ti kaj veš?

nista mogli pridt ker smo bliu na kofet. šalim se. sej zdej bo pa še malca.

Ku, ku…je kdo tu? Razen mene seveda….A ste vi na malici???

ne ne sem tukaj

A si videl kako se Dada jezi…. To pa zato, ker je nič ne pogrešaš… Ti, ti Seba. Se boš moral dat na pol. Ha, ha, ha… A si se najedel?

uhu, a ? seba je u gužvi :))

Ti, zgleda, da res….Kako je že tista igrica…«med dvema ognjema«….Sicer pa niti sama ne vem točno kaj se dogaja. Manj kot vem, bolje je….

zakaj v gužvi

Zato, ker se bodo ene pupe kmalu steple med sabo zaradi tebe….

baje se moraš odločat med dvema zgoraj piše hehhe..

med katerima že. amnezija

Ma saj jaz sem se samo hecala. Saj vem, da je Seba zvest svoji ženki in svoji Hani….Ja, ampak Dada ga je pa kar »napadla«.

napad je najboljša obramba baje

New Report

Close