Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Primož !

Primož !

Vedno sem verjel vanj.

Tudi ko je bil vsak drugi dan na naslovnici skozlanega časopisa Slovenske novice, ko se ga je včasih nasekal ali nakadil, ko je sesul kak avto.

Govorili so, da je kreten, nadut in domišljav.
Govorili so, da se mu je dvakrat usralo in da je konec z njim.
Govorili so, da je “upecal” missico za malo reklame.
Govorili so, da bi ga bilo treba ostrič…ker je nagravžen.

Vsesorti so govorili….pisuni in mrhovinarji, živeči od tuje nesreče.

A fant je živel popolnoma enako kot živijo vsi fantje in punce njegovih let.
Ni špilal svetnika, ni nosil kravate, ni se hotel ostrič.
Pa je vseeno sprejel odgovornost. In sprejel sinčka. In šolo. In si ustvaril dom in družino.

In ob vsem tem, včeraj, po štirih letih spet zmagal.
Slovenske Novice in Oto Giacomelli – čestitam.
Še vedno ste najbolj skozlan in zdriskan cajteng v Sloveniji.

Primož Peterka…svaka ti čast.

Da bi bilo dano tole objaviti v kakšnem .. vsenacionalnem sredstvu obveščanja Saško.. Točno to sem premišljeval včeraj zvečer, ko je na SLO1 pri poročilih Jolanda Bertole s tako vnemo hitela govoriti, kako je Primož… po tolikih letih spet zmagal… Piz.a banda nagravžna… kako so pljuvali po njem in ga zajebaval…

Jani je skos verjel v Primoža in njegov talent… Saško, dobro jutro in zauh!!!

JUtro zauharja!!! JA verjeti v nekoga ,ga spodbujati,mu dajati moč in energijo in predvsem dajati občutek ti to zmoreš!! To je najtežje..najlažje je pljuvati,zmerjati,črniti…najlažje je potem čestitati in nazdravljati….

Primož kot Primož,mladenič,najstnik……fantič poln življenske energije zato je bil označen za “Falota”,ki kadi,pije, dirka z avtomobili in motorji….

Punco-njegovo ženo dobro poznam,saj je bila skoraj moja soseda…prijetna da je le kej…juhu za naraščaj muca zmeraj tako pravi…..otroc so naše bogastvo!

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Že v naprej se mi gravžajo, če bo Primož spet tako uspešen….ga bojo povsot vlačili in slavili in ne vem kaj…še v jogurtu ga najdeš, če nisi previden….

No, sindrom pač…tudi Katanca in Zahoviča. Iz iste časopisne hiše, za tiste ki poznajo podrobnosti.

Pa gre v 99{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} primerov samo za pridne, marljive, sposobne in nadarjene ljudi.

…….ZAUH Jani, jasno….prej pozabu :(((

:))) sej za spremembo mu lahk daš lubčka no :)))

B. je vedno vedela, da je fant talent .. in privošči mu vse najboljše in najlepše … tudi kriza, ki je bila zadnjih nekaj let je očitno fanta samo utrdila … ma moti me, ker nima ravno talenta za govorjenje :))) kaj češ .. na vseh področjih pa tko ne moreš biti najbolši :)))

aja … časopisi … včasih mam filing da pišejo tisto kar narod želi slišat .. žal … sej veš tisto … najlažje je na svoje minuse pozabiti ob nesreči drugih ljudi …

.. no za takole zgodnjo uro bo dovolj pametovanja :)))))

živjo saško 🙂

Jani, muca, Saško, poznamo mi tisto pesem,
kajne, a je Rudanova ali pa ………….

“Ko si na tleh,
in ko si sam …..

Če bi imel Primož takrat in zdaj in včeraj in danes naš Tjavendan, nikoli ne bi bil sam !

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

to Barbi to !!

lupčka barbiki***

vili Resnik…pop design..

dobro jutro Mariči, lepo te je videti tuki 🙂

Ja ja, ni dvoma.

Sej zato so si ga večkrat privoščili, ker je antitalent za kej povedat in ti gre prav na živce včasih, samo….nej se vprašajo…a je on tistkovni predstavnik al je kej drugega. Kar dela, dela z odliko.

Drugo pa je paša za množice, kar vsekakor drži, čeprav se tega malo sramujem, da imajo taki časopisi tako naklado.
Na prvih straneh pa mrtvi mladi, pa objokani starši pri odprtih grobovih ipd…
A je res toliko fuknjenega folka?

Ma očitno ja, sicer ne bi bilo vseh teh reklam za pralne praške, vložke ipd, ki ne vem koga prepričajo.
Da ne omenjam Pečjakovih reklam, ki, namesto da bi pokazali recimo, kako fant prinese dekletu v posteljo sveže pečene rogljičke, nam kažejo njihove stroje in linije in hiše. Bolano, sej pravim.

Aja…čau Barbara :)))))))))

Veš kaj…tistega lubčka za Janija dam raj tebi, pa njemu še en zauh…pa še…enga ti dam za Peterko, sej ne poznam drugega bližje njemu :)))
Se pravi – tri. Mojega ti tudi ne odrečem :)))))

Res je Mariči.

Ko si down and out si hitro hrana za koga.

Sem človek, ki nikoli ne obsoja . Zame ima vsak zakaj, tudi svoj zato !!!!
Znam razumeti in prisluhniti slehernemu človeku. Obsojati in obsoditi je tako lahko ! In to je tudi slovenski raji najlažje , ne samo v primeru Peterka . Tudi sicer, kako lahko in odlično je nekoga obsojati .. itd..
Pa vendar smo vsi ljudje , vsi grešimo vsi se lahko motimo, ma zakaj to ne bi bilo sprejemljivo in razumljivo . Zakaj se ne bi vprašali kak je razlog , čemu in kako to ? In razumeli !
Tole je bil vmesni intermezzo.
Drugače pa bravo Primož !

Ja , se strinjam , rumeni tisk je popoln gravž .
Ga ne berem , pa črne kronike tudi ne maram , pa
Peterki čestitam za včeraj … pa samo enga Petrko
imamo Slovenci .

Saško, tako je moje mnenje:
– če bi kdajkoli obsodila “neuspehe” našega
Primoža, bi obsodila zgolj mladost in in obsodba
bi potemtakem veljala tudi mojim otrokom; mladosti,
zagnanosti, ki jo s takimi in podobnimi mišljenji in
neumestnimi zahtevami avtomatično zavremo in sami
obsodimo na propad;
– ni moje, da obsojam, ker bom zagotovo obsojena sama. Slovenci smo zahteven narod, egoistični in egocentrični narod, ki si želi uspehov, ki želi dominirati, a ne s trudom, ki ga lahko damo od sebe sami s svojo strpnostjo in potrpežljivostjo, podporo vsakemu, ki se trudi za nas, ampak zgolj in samo s trudom drugih, mladih ljudi, ki se jim brž nekaj poseči in ker niso dovolj zagnani, ker nimajo dovolj lastne volje in moči, mi pa pri tem odpovemo!!! , se takoj odrazi naše razočaranje in …… lop in hop po mladem človeku in …….bog ne daj doživeti takih travm in razočaranj in pritiskov mojim otrokom, kot jih morajo doživeti mlada bitja, ki naj bi promovirala dvomilijonski narod.
– Se kdo od nas vseh morda sploh zaveda pritiska, ki je noč in dan nad temi mladimi bitji, ki jim praktično narod “ukrade” najlepši del njihovega življenja, njihove mladosti, ki jo žrtvujejo, ne da bi bili sami vedno stoodstoni na to pripravljeni. Vsi jim nekaj tumbamo, da so ambasadorji slovenskega naroda, da so poklicani k temu, da uspejo, da…… da …….da…….. !!! Uboga mlada bitja, ki nimajo razuma in moči odločiti se sami. Ko pa to storijo, je pa tako, kot je v primeru našega mladega Primoža, žal!
– Rumeni tisk – ja, hm, no ja, žal, ampak res žal, še za dupence obrisat v hudi stiski NI! Meni služi, ker mi ga da oče, zgolj in samo za ….. podkuriti peč. Le za to je dober! Kot vsak drug časopis, ampak ob vsakem drugem časopisu me kdaj pa kdaj še obide misel, da bi morda ta in uni članek še prebrala, pri rumenem tisku pa preberem zgolj in samo “bučkota in njegovo familijo” in pa “ocvirk”. Tako pač je! Sem ženska, ki pač nima, eeeeeee, česa že!, sem pa zahtevni bralec! Tako!

Primož naš, vso srečo!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

New Report

Close