Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Vesel Božič vsem !

Vesel Božič vsem !

Malo ljudi je, ki radi me majo,
an dwsti vč tisteh ki slabo mi čjo,
an ku nankr za bwžič pozabet ne znajo,
da kej, med nami, narobe je blo.

Ma sej neč na rečem, ma sej niso krivi.
Člouk mona ne rata, se tak že rodi.
Ma sej niso krivi za tuo če so živi,
tud žwau ma pravicu do teha da žvi….

Veseu božič usim, vesel božič usim.

AN LEP IN VESEU BWŽIČ WŠČM PROU USIM.

++++++++++++++++++++++++++++

Saško je vzkliknil: “Dopolnjeno je !”
Vendar ni nagnil glave in izdihnil, ampak je (bo) spizdil na dopust.
Tisti, ki bi moral bit v oktobru za drvarit in gozdarit…zdej bo pa edina stvar ki jo bom posekal božična smrekca…no..padla, upam, da bo še kaka druga :)))
V vsakem primeru….če bo kak dan zvezdna noč ali snega, da ne bom mogel iz hiše, vas pridem kej pogledat na forum, sicer pa se beremo kej po novem letu….

Če kje na cesti srečate nekaj podobnega sivemu cliotu, ampak mnogo hitrejšega, dejte trobit. Verjetno sem jaz v raketi.

Sicer pa vam za praznike, za božič, za silvestrovo, pa sploh za celo novo leto želim samo in izključno ljubezni. Prvinske, čiste, neobremenjene in iskrene ljubezni.
Dejte se stisnit h kaminu ali peči z ljubljeno osebo…dejte se razvajat in pocrkljat, dejte se podolčkat kot še nikoli….dejte se….karkoli….

Saško bo mislil na vsakega izmed vas.

Vesel božič !

Tudi tebi Vesel Božič in srečno Novo leto. Lepe praznike in nepozabno najdaljšo noč v letu.
Uživaj dopust in ne posekaj tiste najlepše smrekice. To imam že rezervirano, hi hi hi….
Pr nas tam gori ni smrekic , veš……

Staro leto je minilo, glej kako beži.
Naj se z njim na pot podajo tudi vse skrbi!
A, ko slavja se začnejo in prižgejo se luči,
Vsakdo v sebi srčno željo naj si zaželi.
Kar prineslo pač prineslo leto bo novo.
Kaj bi čakal, kaj obračal, reci: Bo, kar bo!

Saško, glede na to, da si prov na hitro zaključil delovno leto… in da boš sme prletu.. mogoče celo trakrat, ko ne bo nikogar tukaj…

Vesel Božič, srečno Novo in vse tisto, kar si želel nam, tud tebi, povrh pa še en orenk posušeno stegno prasca in vinčka, da zdravje ne omaga 🙂

Seveda, vse naj tudi tvojim 🙂

Jani

Bo kar bo, točno tako.

Za smrekico se pa priporočam…bi šel full rad na mesec, pa ti jo pripeljal, sam prevoz zrihti. Uni iz Kazahstanskega izstrelišča hočejo ene 20 mio$…kar je zame malo preveč :)))))))

A si ti mogoče uni iz reklame za novi Megane ???

Tnx Jani….ja sej upam, da se mogoče še kej preberemo, ampak glede na to kako doma čas leti je bolj malo šans….

Se pa za čas voščil še zih vrnem :)))))))..si nor, da zamudim vse lubčke :)))))))

Kontra!!!!

Hm !
A si prejšnji teden tako uspešno moril , da si še danes ves pod adrenalinom ?!

Nikiti se zdi , da je Šaškotu udaril ven tisti čas od Ana pupe…

Prevoz ni problem. Za tebe brezplačen. Sam uniformo morš pa sam nabavt… Sej veš kako smo oblečen vesolci, še posebej na mesecu…..

Se bom potrudil najt kak skafander, ja….mogoče vsaj v drugo roko…na kakem vesoljskem sejmu :))))

Nikitka….TAKOJ NA SEMINAR ! :)))))))))))

Tole je bilo tuje perje…in to celo grozno blizu tebe :))))

no sje sem vedu, da se boš spomnil na lubčke hehehehehehehe

zauh Saško :)))

Zauh amico…..ti boš kej free za praznike, al bo skozi sam šit2 ?

Koha , kaj …. neč ne štekam , ma ziher je kul :))))

Nikitki je pala dol čeljust

Sej sem vedel…a si roza al kaj..da ne zastopiš neč ?

Torej, moja prej napisana pesmica ni nek spomin ali da mi neki tolče ven še iz pupedanskih časov….je “tuje perje”…torej pesem Iztoka Mlakarja…Vesel Božič….

A je kej bolj kliir :))))))))))))))

Ecco , sej se mi je zdelo , ma mi je tisti tip malo mona ( še iz gim. časov , se preveč dopade sam sebi ) , pa sem si raje predstavljala , kako jo poješ ti – sej veš , še ves krvav od prascev … se zastopi , ne 😉

Niki je pa tud en mal roza , ja …

Ja…to je od mene ku sem te pošprical s krvjo ud prascu…po neomadeževani beli obleki….zdej si pa roza :)))))))))))

… roza rataš drugače !
Ma , kri od prascu pripomore , da ostaneš roza mal dlje , he , he , razmišljaj , zakaj ..:)

Bumbar še ni šlišal, da bi bile krvavice afrodizijačne :)))))))))

He , he , probi pri meni , pa boš vidu 😉

jao , ljudi , kaj je Niki gladna

Ma…kaj nimaš nič unga 70{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} cacao u ladelci?

Al pa malo pršuta u varžeti?

Povej mi…kakšna so tvoja občutja ob besedah….pizza, sveže pečen dišeč domač kruh, pršut…na tanko narezan….??? ha?

mislim, da bom frej edio kar je praznikov, drugače pa sem na šitu hehehehehehehe. Bomo rihtali magacin pa je potrebno met tud nadzornika :))))

Jani n’č več travce.. sam še šit :))))))))))

No sej…travce so za po novem letu :)))))))))))

…. ja , ja , jajajaja JA JA JAAAAAAAA…..

he , he nekako tako ku uni fake orgazem v restavraciji ( glej film When Harry meets Sally z uno lušno kravžlasto, nevemkakoježe… )

Vse najlepše skozi zimsko idilo tudi tebi Sašo !

Ma zajček…kaj mi vsi pišejo o idili…a maste vsi sneg al kaj….

Saško bi takoj menjal malo snegu za led. Tuki pa nič ne sneguje. Sam deževa. Pa potem zebe, jao bože smrzo sam ko pička.

New Report

Close