surprise
pa ne kinder:)
…doniš…. tale škrat je sam mal pete odnesu pa že vidi invazijo vesolčkov
pa kar ne grejo mu glavo tele trgatve sredi ene ornk plundre ne de;-)
kokrkol pokorno javljam da sem kot zavedna butalka primorsko vornk raziskala čez vikend – je bla sobota dan kot nalašč za jago na kakšnega se ve rnjaka(((((((((::::))))))))))))))))
Sem se uspela celo malo posnočkat jaap. Podenvi delala ku norc ponoč pa tud plesala ku norc.
ergo, danes bolj klavrno svetim in grem na eno terapijo – kemiično intoksiniranje (kafe+…)
pacmakam pa prletim naukol ku sneta skira
S.O.S:
ne bi jest mislila dele na kej lepega,
ker bi se pol kar po mizco
ulegla pa odrnjohala koj, prec, zdele
neč ni pomahal tvoj nasvet, prov neč:)
dons sem tud jest ku zajčk – angora ne de
ampak to je dobro ker so učke
druge barve zu free;-)
grem probat še enkrat tvoje rcnije
ziher=ziher
mrbit pa sem udarla napačn vrstni red……
volja je močna ampak meso, meso je šibko (((::))))
že tku sem napol vegi, zgleda da bo treba bit vornk ne de…
S.O.S.
Ja potem te bo treba pa s kakšno dimljeno postavt pokonci…na tanko narezano, pa zraven dimljen gavdar ali Bjelovarsko feto…pa teran, črn in kost ku kri….pa sluzba fuuk off (sej bi prav napisal, sam pol spremeni strežnik fuuk v #$*? al neki tacga….)
So dnevi ko se dela in so taki ko se ne. Tako pač je.
Jaz sem ti dal nasvet za boljš počutje, ne za boljš delat.
Mene skrbi za Severnico, jebemti…ne za tvojga delodajalca. Jebe se mi zanj a ne ????(z vso častjo botru, vseeno)
Se čist strinjam, je treba žret nenormalno…da te vse bolji….ker…POTEM…pondelk, tork, karkoli…mi je vedno žal,. da sem kaj pustil na krožniku…zdej ko smo imeli tega abrahama….sem šel v soboto zjutri delat mimo tiste oštarije…sem si rekel, pizda….buh ve, če še imajo un zrezk, ki sem ga sinoči pustil…
Ja, tako je to :)))))))))))))