Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Brčice

Brčice

pod nosom so me pričele močno jeziti. Postajajo vse temnejše in močnejše.

Na poooomoč!

Kako ve odpravljate to nadlogo?

Lp

Moja mama jih je imela tudi do nedavnega, in sem ji kupla lističe za depilacijo obraza z voskom, opravljeno je bilo hitro nič ni imela rdeče kože, malo res boli ampak sedaj je že lep čas brez.
Varianta je tudi beljenje ampak najbolj grdo je ko začnejo rasti in imaš potem pol črnih in pol belih,pa še vidijo se ne glede nato da so pobeljene
LP

Beljenje+ depilacijski lističi:

spulim, čez teden dni pobelim, kar zraste (da zrastejo dlačice, dovolj dolge za beljenje), naslednji teden spet spulim z lističi, itd.

Sliši se še kar komplicirano, ampak ni, približno 10 minut časa na teden. Je pač bolje kot hodit okoli brkata.

Seveda sem se zmotila: drugi teden jih belim, da zrastejo dovolj dolge za PULJENJE. Ah, ja…

Jaz si jih tudi pulim z lističi. Tik tak je narejeno in končno sem se znebila te nadloge.

Imaš morda PCO? Dlakavost je huda nadloga, ki velikokrat paše zraven… v tem primeru priporočajo KT Diane 35. Naj bi bilo bolje, ravno začela preizkušat…

Kupi si poseben vosek za obraz in ga lepo pogrej in pojej ..ops odstrani dlačice::))
lp

V boljših kozmetičnih salonih delajo epilacijo, trajno odstranjevanje dlačič s pomočjo elektrike, je malo neprijetno, vendar se da zdrzat, glede na to, da se jih znebis za celo zivljenje……tuci cena je na min, kolikor ti dela…..

pozdravček,
mene zanima katere lističe to kupujete? KATERA FIRMA in kakšne?
Je veliko dela s tem ali samo prilepiš, počakaš in odlepiš? Zelo boli? In ali so potem rdeče pikice, razdražena koža? Ker jaz jih malo imam in si jih kar z žensko britvico odstranim, je pa res, da je treba vsake tri dni. Ampak imam ZELO občutljivo kožo in ne upam ne vem kaj poskušati.
KAJ SVETUJETE? V kozmetičnih pa to verjetno dosti stane, ne?
hvala za vse vaše odgovore,
lep dan!

Jaz nabavim STREP VISO, neke italijanske. Vosek, samo na lističe narežem, odlepim eno stran, prilepim, malo še pritisnem in potegnem. Rdečo imam le par minutk, potem pa rdečina izgine. Sam poteg zaboli, ampak to je samo trenutek. Je pa ta paket za ful velik depilacij. Mi pa rasteta samo ene dve črni in tiste s pinceto pulim, ker sta večji in bolj trdi.

Depilacijski lističi!!!

New Report

Close