Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Naprej zastava slave!!

Naprej zastava slave!!

Glede na to, da je pa danes praznik, čisto drugačen kot včeraj, pa bi lahko zapeli tudi kakšno domoljubno… Zdej, ker Zdravljica je tako al tako zapovedana 🙂 bi prosil vse… ki se pojavijo tukaj gor’ še danes, da predlagajo kakšno.. našo :))))))))))

Jani je še skos za Sestre :))))))))))))

Sem za! Na ta dan sem enkrat davno kot clan volilne komisije po hisah pobiral glasove tistih onemoglih, ki niso zmogli sami na volisce. In vsakdo ti je kaj ponudil za spit, obicajno vsak drugacne sorte pijaco. In nekateri so bili pri tem naravnost nasilni. Moral si spit, sicer nisi bil za svobodno Slovenijo. Potem je sledilo tisto štetje do devetindevedeset procentov! Nato sem kot moški član volilne komisije nosil na obcino rezultate referenduma iz nase volilne enote. Hmm, že vratar nam je nazdravil z sampancem.. Domov sem prisel ob pol petih zjutraj! Razpolozen hudo domoljubno!

Hmm, z Zdravljico so tezave glede ministra Kebra! Menda se po novem naj ne bi smelo peti od 21 zvecer do do 10 dopoldne, ker vspodbuja alkoholizem.. In to le s omenjanjem trt in en mal vinca, ki pozivlja zile.. V socializmu pa smo lahko pel ono:
Na sred gore Romanije, stoji bure od rakije..!

Zdaj bo treba zapet eno Fruktalovo: Sok, sok, sok…

Ljubezen je drugo sonce, ježek

Hahaha , ježek , “Dekle je po vodo šlo … “

Hm , a res ne bo več une , En hribček bom kupil , al
bo samo še v “nekem ” jeziku ?

lepe pozdrave z Rogle !

Vsem zelim lepe praznike

Stumpantl – Leptop (flinstone)

jaaaabbbaaaaaaaaaaaaadddaaaaabaaaaaaadduuuuuuuuuuu

Ali pa uno: na juriš, na juriš, na juriš ……
mi gremo gremo, s sokom v rukzaku …….

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Pismo ej, če se mi zdej ne bo zarolal,
se mi pa nikoli več ne bo ………… ej, Flinstone,
Flinstone ………..

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Nioba, vidim da imas res domoljubne in zdravstveno naravnane ideje. Res se se lahko najde kdo, ki bi uradno predlagal za novo himno: dekle je po vodo sla…, hehe.. Radenska, Rogaska in vsi proizvjalci flasiranih vod bi to mocno podprl, da o Kebru ne govorimo..

In hribcki se bodo kaj kmalu zelo prodajal, pa tudi trte sekale, vzrok pa bo nova davcna zakonodaja..

Ljubezen je drugo sonce, ježek

ja, ježek…. se popolnoma strinjam s tabo…. Nikoli ne bo več tako kot je bilo 🙂

In potem bosta murat in Jose pela “šluk, šluk soka, da pozabem na problem ki me je potrl” in mi bomo ugotavljali, da sta rimo čisto zgrešila… In ko se spomnim Trenj prejšnji teden.. ko so mel polemiko okoli novega zakona, pa Kebra, pa Ruglja, pa Slaka…. mi brez vsake kapljice močno gre na kozlanje… žal 🙂

ježek, lepo jutro, lep dan, pa naj kar še bo tisto bure od rakije… lakše se diše :)))

nioba, mene skrbi, da bo z novim zakonom prepovedano tudi peti in ne samo piti :)))

dobro jutro niobca :))))

mislim, kaj delaš ti na Rogli no…. pane da tražiš ono bure od rakoje, ki jo ježek omenja gor zgoraj :))))

Lep praznik tudi tebi!!!

Jani

hehehehe Marija, te so pa že preveč domoljubne :))))

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

http://www.najdi.si/click/click.jsp?redirect=http{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}3A{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}2F{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}2Fwww.sankdomel-drustvo.si{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}2F

New Report

Close