Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Jaz bi se…

Jaz bi se…

…najraje poscal v prazno flašo od deita pod mizo v poslovalnici, kar mi danes delate….pivka vam materna, nimam cajta niti it scat :))))))))))

Samo da ti curek ne bo do flaše zmrznu, ker zna biti zadeva boleča he he he.

Ps nimam izkušenj s tem he he he

Ma sej so tle punce prpravlene malo popihat :)))))))))

… saj te bomo počakali , če boš hitro napravu …. če se ne boš zadržal še na kakih drugih opravkih 😉

Niki – šefica ukazuje : mal miru , prosim in trenutek tišine , da se naš Anthony (jezuskristus , he , he ) ne polula

Sam pazi, da ne bo kakšna potegnila he he. Da ne bo skozi ritko kaj potegnilo hi hi hi

OK dost je blo. Idemo dalje

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))99

… pa ti si jako dober :)))
cele tri minute si mu dal :))))

To !

Brez pretirane samohvale, he he, …ob taki tematiki in vročini on količini kot je danes na forumu….bi blo hitreje kej drugega kot se polulat, he he…..

Edino….ne gre eno z drugim……čeprav smo kot otroci radi gledali, kako obliko nariše lok lulanja….če se polulaš, ko ti stoji :)))))))))))ha ha.

Tja daleč daleč v sneg….

Ne 99, raje 69. Če govorimo o pozah he he he

kakšna pa je dej povej, je ne poznam, :))

noro je danes , noro..
komi še diham :))))))))

… da ne bi jaz javno razložila , kako je bilo , ko je Bog ustvaril Adama in Evo , pa sta mu ostali na zalogi še dve stvarčici , pa jima je dal na razpolago , da si sama izbereta , kaj kdo hoče ….. he , he ….

…. od takrat fantki lulajo stoje , punčke pa razmišljajo :))))))))))))))

………..hja, ti kar imaj to pamet…..jaz sem ravnokar lulal stoje in povem ti….ne menjam za noben megabajt pameti :))))))))))))))

Pa tako izkušena ženska. Jo res ne poznaš? Fantazija draga moja, fantazija

Al pa za vrat he he he……………….sosedu

300 julov, clear……buf

Res ne , no ! a poveš pol?

cmoka

Ja Tonči kaj pa je……te tišči a ne? Mislim….lulat…ne kaj drugega….he,he,he

Oba jezika v mednožju. Seveda leže

To ti misliš he he he

Hvala. :)))))))

a ga še nisi u kotu zrihtala ??

Ni za kaj. Pa obilo užitkov ;o))))))

New Report