Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pekačice – dedek Mraz :)))

Pekačice – dedek Mraz :)))

Se jevljam samo, da vas spomnim na dedka Mraza v nedeljo. da ne boste pozabile, hi hi hi. Jaz sem si že splanirala, da bom pekla v soboto popoldne. In komaj čakam, da poskusim vse dobrote. Shujševalna je trenutno itak na time out-u. :)))

Bi pa vse prosila, da pripravite zdraven še listek ala:

MAKOV BISKVIT
Žogica Nogica

Sestavine:
– prva sestavina
– druga sestavina
– tretja sestavina
– četrta sestavina
– itd.

To je pomembno predvsem za otročke alergike.

Hvala vsem še enkrat in se vidimo v nedeljo.

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

Na čem naj prinesem? Imate vi pladnje? Ker bo drugače kar v škatlah… hmmmm

Sonja

Sonja, se opravičujem za tako pozen odgovor. Upam, da boš še uspela videti. Lahko prineseš tudi v škatli, nekaj pladnjev bom imela jaz s sabo.

LP

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

Tudi tu se opravičujem, da sem tako pozna – a upam, da ni prepozno. Tudi jaz sem nekaj spekla – Dunajske valove. Čeprav nisem na predhodnem seznamu, upam, da ni nič narobe.
Se vidimo popoldne!

New Report

Close