Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek MOJI,MOJI,MOJI :o))

MOJI,MOJI,MOJI :o))

Orko!!

Najprej uvod, da česa ne pozabim: hvala vsem skupaj in vsakemu posebej za vse lepe,tople,sončne želje.
Kaj naj si človek sploh še želi ob zbirki takih prijateljev??

Strašno mi je žal, ampak prav zares, da niste bliže na dosegu roke..ker bi vas zelo rada imela tukaj, da bi si podajali kljuko mojega stanovanja in prišli probat šemrole (dobre, so, dobre..dvorni preizkuševalec je dal oceno odlično :o)), popit kozarček ali dva..in tako..

Ampak: Se zaobljubljam, da ko se bomo srečali, prinesem s seboj..nekaj doma pripravljenega..kar je pač gmajni najbolj po duši..najbrž bo Niki najbolj vedla, na kaj klapa pada. Obljubim!!

Ker, (če smo si odkriti)..včasih znajo bit tile rojstni dnevi prava mala zgaga:ne, ne mislim s tem prijateljev in znancev, ki pribrzijo s poljubčkom in rdečimi lički, nazdravijo in (ponavadi) odbrzijo dalje..
Mislim, na vse tiste žalujoče ostale, ki se ti (vabiš, ali ne vabiš, polenta je ista) usidrajo v stanovanje na račun praznovanja, pa jih ni ne konca ne kraja…ja, ja,…če nisem bila dovolj jasna: žlahta raztrgana plahta.
Zato si ob vsakem rojstnem dnevu mislim, da bi najraje pobegnila kam s tistimi, s katerimi bi dejansko rada bila..ne pa da trošim energijo in cajt s tistimi, s katerimi se mi ni.. Uh..zakomplicirano tole!!
No, morda si za svoj 40. privoščim kaj takega :o))

Ob vsem tem želim tudi Gabrielu vsega lepega (in pravzaprav je prvi za katerega vem, da ima ob moji malenkosti – tudi danes rojstni dan. Poljubčke dobiš ob snidenju ena na ena.. :o))
Jani je sicer nekaj omenjal pamet..ne vem, sicer, kako je s tem pri Gabrijelu..ampak jez sem že izgubila upanje kar se pameti tiče..En prijatelj mi je nekoč rekel, naj se grem po Piranu malo sprehajat, da jo bom srečala (pamet namreč), ker so tam ulice ožje…sem poskusila tudi to, pa je bila najbrž na kopanju..

Dragi moji..v najbolj goreči želji za letošnji rojstni dan (da vas že končno spoznam..edino z Niki sem imela to srečo) vas prav lepo pozdravljam in še enkrat: hvala za vse pozitive vibration in mehka kolena in mokre robčke in naježene dlake na hrbtu..in ah in sploh in oh..

Cmoka vsem skupaj..saj bi vas lahko še v nedogled hvalila (pa se bojim, da se prevzamete..:o))

Itak ste prva liga!!

hehehe Gaia, dej ti povej meni, ku si s Primorskeha, ki u Pirani je najožja ulica… da sprobam še sam poiskat tisto – takoimenovano – pamet :))))

…je že tko, da nam je uspelo tuki nekaj, kar je v življenju redko, redko…. dobit na kup take osebe, ki jim resnično zasluženo nadeneš naziv…. Prijatelj.

Gaia, lepo praznovanje, čim manj žlahte in čimveč… hmmmmmmm zdaj pa sem pozabil.. skratka… čimveč tistega, kar si sama naj najbolj sama želiš!

Jani

TVOJI, TVOJI, TVOJI :o))

prva liga:)

ha mi butalci – lepo zmeri ta prav cajt trofmo. Ma žlahta je kukar žlahta, ma ziher ti bo ratalo kmal en RD po svoje praznovat:)

Spoznal se bomo pa itak takrat ku bomo najmanj pričakovali, ponavadi to tko nekak pol gre ne de. Škrat ma dva kompasa da najde domov in doma, ko ziher=ziher :)) Gaji en vornih kompas pa lučko ud mene – jaap

Enga spešl RD vajbrešnga cmoka

New Report

Close