Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pojasnilo

Pojasnilo

Lepo prosim vse tiste, ki se še kaj sprehajate tle gor…………. Naj mi nekdo pojasni… če se že Nikita ne oglasi……….. ali je slučajno jezna kaj name…. ker mi tisti njen post ne da miru… Če je namenjen meni…. seveda…. In ker ne vem….. če je komu kaj rekla…. oz. Niki…. dej prosim oglasi se…. Ker res ne vem….. si mislila name ali ne…. tako je napisano, da nimam pojma…. Prosim….. oglasi se………

Zvezdica ,
definitivno, to ni letelo na tebe marveč na neko drugo deklico !!!

Uffffffffffff………………hvala zajči…. mi je kar kamen padel s srca….. Srček si.

Sej sem ti odgovorila – nisi ti , gre za eno mojih let , sitno , zamerljivo in občutljivo kot sem sama , he , he … samo , da ona – za rezliko od mene , ne odpušča in ne pozablja , to pa je že @!#$ , ecco !

Zadovoljna :))))

Ja Niki…. Si mi odgovorila že spodaj…. ampak jaz sem ta post napisala prej, preden si mi ti odgovorila, tako da……….. Še enkrat hvala za pojasnilo…. Sem te pa spodaj vprašala, če si dobila moj SMS…. pa še vedno ne vem…….

Viš , še ena stvar je , ki jo ti ne veš o meni , he , he …. namreč , da mi pogosto krepa baterija od telefončka , pa moram lepo čakat , da pridem domov in jo dam polnit in pole je une ŠTND (številka trenutno ni dosegljiva ) – evo , to že vsi vejo , tako pač je z mano :))))

mej pacjenco z Nikito

No…hvala za pojasnilo…. tega res nisem vedela…. sem že mislila, da si me dala v “odpis”…. ker mi nisi odgovorila…. Če maš kaj časa…. pa piši kaj…. da se malo razpričamo…. tema…. karkoli hočeš… lahko tudi tašče vlečemo po zobeh…he,he,he……

New Report

Close