Jz sem pa ravnokar naštimala lučke!!
Ja do zdajle sem jih,ker me je raz..nasproti živeča soseda ki je dala lučke na okno-modre barve-glih tko k jih imam jaz vsako leto!!
In ko sem to vidla mi je šlo tok na jetra da sem jih takoj tud jaz dala gor-sej bi jih tako in tako…ampak k vidim da kopira od mene me je pa tok razjezil…sej vem brez veze ampak vseeno!!
Tko zdej mamo smreko pa lukče pa vi ste že okrasili??
hehe :))))) ti se pa pustis sprovocirat :))))
mi jih imamo ze od laskega bozica v sinovi sobi…. si jih je dal na steklena vrata… tudi modre barve in so kot zvezdice ponoci :)))
Aja, pa pri puncah v sobi je tudi ze smrecica postavljena … ta ima pa ene čudne rdeče lučke …. “Naso tapravo družinsko smreko bomo pa okrasili, ko bo mami imela cajt ;))
Jaslic še nimamo, mah smo pa nabirali že enkrat oktobra…. je treba sam še prostor v stanovanju najti, …. sam zdaj imamo psa, ki nam bo vse figurice in mah prežvečil – tko da mora biti malo višje. Pa glede na to, da imamo jaslice vse do pozne pomladi…. moramo najti plac, kjer ne bodo v napoto :))
Pri nas lučke na smrečici in v vasici svetijo dan in noč že ves teden (pa skoraj ne mine dan da ne pomislim, koliko bo zaradi tega poračuna elektrike – mater mi je ta elektrika zagrenila življenje, prav odvisna sem ratala od števca in kalkuliranja).
V sinkovi sobici pa svetijo na smrekici veliki kakih 15 cm, zraven pa dva snežaka navihana, da je vrag. Pravi, da sta to J in Ž.
Pri nas so tudi pravkar zasvetile lučke; ta velikemu (12 let) sicer ni bilo nič do tega, da bi krasil smreko (Kaj mi pa bo? – je rekel), a sem ga vseeno prepričala, da sta šla z našim pravkar triletnikom krasit, ki pa je z velikim navdušenjem obešal bunkice (je obesil skoraj vse na eno vejo, tako da je bilo potrebno malo korekture z moje strani) pa lučke in vse ostalo kar spada zraven, kljub temu, da ima skoraj 39° vročine, mi sploh ni jasno od kje ima toliko energije, jaz bi že zdavnaj obležala v postelji.
LP, Tanja