Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Danes pa smo bili veseli!

Danes pa smo bili veseli!

Danes smo imeli Dedka Mraza v moževi službi. Zelo lepo so organizirali program, imeli smo lutkovno predstavo, nato obdarovanje otročkov. Moj Tadejči je bil prvič, joj kako je gledal, vse mu je bilo čudno, meni so se skoraj solze sreče ulile, ko ga je poklical Dedek Mraz, očka pa naju je slikal…..
Lani nismo šli, ker smo bili bolni.

Darila so kar lepa zame. Stari rek pravi tako: Kdor ni zadovoljen z majhnim, tudi večjega ni vreden. Še to je dobro, da se na naše sončke spomnijo.
Ker pri njimi v službi gledajo na starost otroka in posebej za punčke, posebej za fantke pripravijo darila.

Moj Tadej je dobil: Nahrbtnik (zelo lepi), Palerino za dež, veliko igračo v obliki hišice, ki ima zraven še 12. različnih znakov, da mora vedeti kam kateri spada. Takšna igrača je kar dobra. Pa še eno veliko čokolado in dva paketka bonbončkov, in na koncu so podelili še po eno čokolado.
Kak je bilo fajn….. Tudi smo se vozili z vlakcem po Kopru, fantastično je bilo, moj zlati sine se je danes naužil vsega lepega, kar je bil zadnja leta prikrajšan za vse novoletne oz.veseli December……

Napisala sem vam vse to, ker sem morala moje veselje deliti z vami, ker nami je to prvi Dedek Mraz.

Pa še nekaj. Moj Tadej se je rodil 1. novembra, 1. decembra je hudo zbolel, in točno se spomnim, da prvo darilo je dobil od Simobila, ki so prišli v bolnišnico v pediatrijo, so nas slikali in smo dobili sliko takoj, pa še darilo, drugo darilo je pa podarila bolnišnica, pa čeprav je imel komaj dober mesec starosti. Takrat so mi bili v veliko veselje. Vsaj dan so mi polepšali.
Tako!

Vse prav lepo pozdravljam in vsakemu želim vse naj v letu 2005 največ pa zdravja!
Doroteja

Dobro se z dobrim vrača:-)))

Draga Doroteja!

Veseli me, da ste se imeli lepo. Naj bo podobnih nepozabnih doživetij čimveč. Pa veliko zdravja Vam želim.

Vidka

Se pridružujem!

Kristjana – sva se našli. Kako kaj?

Vidka

Kar gre.

Pa pri vas?

Stanje od včeraj se je popravilo, smo pa še pod vplivom nesreče. Drugače pa ok. Sem imela danes dopust in mi je pomagalo.

Hvala za mail.

Vidka

Mi bomo pa jutri veseli,bo predstava v službi(z možem sva v isti firmi).TO BO VESELO.Animator je pa Sten Viler,ta pa res naredi ŽUR-vedno je poučna zgodbica z mnogo glasbe…NOČKO

Hvala Bogu!

Upam, da bo vpliv tudi hitro minil…

Mimogrede, si videla, da bomo do ponedeljka brez foruma:-((?

Če pade kak mail več, vedi, da gre za krizo…:-))))))))

Nisem vedela, da bomo brez foruma – UUUUUUUUUUUUUEEEEEEEEEEEEEEEEEE, kako bomo zdržali?

Vidka

Ne vem!

Delirium tremens (če je to prav napisano) me daje že odkar sem prebrala:-((((((((((((

Daj, nehajva tu in pojdiva na tvojo temo – prav.

Vidka

OK

July, a sta z možem na naši nacionalki v službi? Z mlajšo hčerko sva bili danes na tem žuru (mož dela tu). Ful je uživala pri vseh pesmicah, darila so bila pa sploh dobra.
LP T

Tudi mi smo bili na žuru Stena Vilerja. Sin je sedel, gledal in poslušal. Še nikoli tako dolgo in zbrano. Seveda so bile tudi zvezdice zakon. Darilo je pa veliko, lepo in vsestransko uporabno.

Jaz pa sem malo firbca in me zanima kakšno lepo darilo ste prejeli? Ali kje še dajejo uporabna in lepa darila.

Piki Miki preberi moj post, ki sem vam naštela kaj smo mi dobili.

lp, Doroteja

Dobro se z dobrim vrača:-)))

Doroteja, kaj ste vi prejeli sem prebrala in je res lepo in praktično.

Da je do zmešnjave prišlo je kriv Primož, ker ni niti, čeprav sem se obesila na Gajo ;))))

New Report

Close