Re: javljam se vam
Punce oglašam se vam, da vam sporočim,kako je bilo. Najprej hvala vsem za odziv.
Tisti večer sem šla spat in se pač nisva videla ko je prišel domov. Naslednji dan sem jaz začela pogovor, tako da sem povedala resnico in mu tudi povedala, zakaj sem se zlagala. Ker mu enostavno nisem upala povedati resnice. Enkrat za spremembo se ni izmaknil pogovoru. povedala sem mu vse svoje strahove in želje. Ne bom na dolgo in široko razglabljala, v glavnem pogovorila sva se in upam, da sva stvari razčistila. Od tega dneva je najin odnos boljši!!!!!! Veliko bolj ljubeč.
Aja pa še to! On sploh ni pijanec, kot ste verjetno nekatere narobe razumele. Včasih gre s prijatelji na pivo, ampak eno pivo, potem pa domov. Če pa res hudo zaškripa med nama je pa tako kot zadnjič, da je šel ven s kolegom in se ga napil.
Upam, da bo najin dogovor zdržal. Zadnje dni se imamo prav lepo in lahko rečem, da smo srečna družina. Veliko igre, smeha in predvsem ljubezni. JUHUU!
Punce lepo se imejte!
Držim pesti, da vama tudi bo uspelo. Njega čaka veliko dela, da bo sam pri sebi premagal ljubosumnost in pri tem mu stoj ob strani. Tebi polagam na srce, da si ne privoščiš niti ene najmanjše laži več. Ker če te bo še enkrat “dobil”, boš podrla vse. Povej mu čisto vse, tudi če bi on raje videl, ali če se tebi zdi, da bi bilo bolje, da ne ve. Njega čaka naloga, da se spopade s tem, da ti bo zaupal in verjel in ti kavico s prijatelji tudi privoščil, ne samo dovolil. Vsaj pri nama zdaj zelo funkcionira, čeprav je moralo takrat do kraja počiti.