zahvala barbare in otrok, za katere ste darovali
V petek smo Barbari predali donacije vseh darovalcev, pri čemer je izdatno pomagal tudi vaš forum in njegovi člani. Tole sporočilce me je danes zjutraj pričakalo na mailu.
Draga Klavdija,
na svetu je toliko dobrega. Najlepša hvala vsem, ki ste nam razsvetlili božične in novoletne praznike. Hvala za vse prečudovite darove in spodbudne misli. Najbolj pa smo hvaleženi za občutek, da nismo sami in da z nami držite pesti. Hvala tudi vsem pri reviji Mama, ki ste samoiniciativno organizirale akcijo.
Vsem dobrim ljudem želimo mirne in harmonične praznike. Stisnite svoje otroke v objem in jim povejte, kako radi jih imate. Zahvalite se v mislih vesolju, da življenje lahko delite z njimi.
Barbara z družino
Naj jim naša darila vsaj malo polepšajo praznike. Prav hudo mi je za njih, ko si jih predstavljam na Božični večer, kako pogrešajo objem in stisk staršev… To meni največ pomeni in mi je hudo prav za vsakega otroka, ki tega ni deležen. Mislim tudi na dva majhna otročka svoje prijateljice, ki je umrla pred 2 mesecema. Kar na jok mi gre… Ubogi otročki. Imejmo jih radi.