Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Dedek mraz-zahvala tudi s strani naše familije!!!

Dedek mraz-zahvala tudi s strani naše familije!!!

Lep pozdrav vsem!

Komaj danes sem prišla do računalnika, saj smo včeraj še cel dan pohajali po Lj in se vrnili še kar pozno domov…
No, zahvalila bi se v prvi vrsti Primožu, pa Kaji in Analini za organizacijo in skrbno izbrana darila.
Igrica je bila lepa, a naš ji ni utegnil slediti, je glih malo premajhen za take zadeve…edino, ko je bila pesmica o metuljčku cekinčku, je bil pri miru v mojem naročju, zraven sem mu pela, in zavzeto gledal…:-)))
Dvorana je bila čudovito okrašena, prav čarobno je izgledala.

Tinkara, hvala tudi tebi, res si prijazna punca; pa tvoj sine je faca…ko smo risali v ustvarjalnem kotičku, je nasproti našega fantička sedel tvoj “gusar”, nakar se obrne k mojemu dragemu in reče: Ali daš prosim tole(risbico) moji mamici? Ja katera pa je tvoja mamica? Tina-tista v roza majčki in krilcu z rožicami! ;-)))) Preostanek pa itak veš :-))))

Še enkrat naj pohvalim Skr bno, lepo si napisala gloso, škoda ker vas ni bilo med nami…pa drugič;-)
Pohvala tudi ostalim pomagačicam-KatjiH, ŽN, zvezdici…
lepo, ker je vse potekalo gladko in hitro!
Bi pa predlagala, da se odpre nova tema, kjer bi mamice napisale recepte vseh dobrot, ki smo jih imeli možnost poskusiti…mnjami mnjami mnjami-pridne ste!

Tako, zaenkrat je to vse, hvala ker nam je bilo v vaši družbi lepo…;-)
Lep pozdrav iz Nove Gorice!!!
Pati, R, L

p&r – zvezdici?? A si to mene mislila? Uh, jaz pa res nisem imela nič pri organizaciji? :))))

Ja, ja, za recepte sem pa tudi jaz :)))))))))

Lepo bodi in pozdravček nazaj,
Z.

(… in še p.s.: A se poznava, pa tega ne vem? 🙂 Če ste bili morda s Kristi skupaj, potem vsaj približno vem, kam te lahko dam, sicer pa….?)

jaaaa, a vi ste bili tisti :)))
Sem na postu z naslovom, kaj vas je najbolj ganilo na dedku mrazu, napisala, da očka, ki mi je prinesel sinovo sliko.
glej:

hvala za družbo, bili ste krasni :))))))
T.

Ja, zvezdica jaz sem tista:-)))rjavolaska… Sicer pa si mi ti vizuelno takoooo znana, pa ne vem kam te dat 🙂 A si mogoče hodila na filofaks? Ful si podobna eni punci, ki sem jo poznala v času študija….
Še enkrat hvala vsem, za recepte, pa se priporočam, kot sem zgoraj napisala.
lp
Pati

p&r, skoda, ker nisva rekli nobene. Sem te videla le od zadaj, tako, da te zal ne bi spoznala, ce bi se spet srecali 🙁
Hm, ne vem, od kje bi se poznali. Imamo nono v Vrtojbi, tako, da edina povezava bi lahko bila od tam? Zdaj me pa firbec matra, kdo je ta moja dvojnica :)) Ce te prebliskne, javi, da pomiriva firbca 🙂

Pozdravi Kristi (tudi oni so se prehitro odpravili), jo prav pogresam in upam, da bodo kmalu popravili racunalnik!

Za recepte pa pokukaj malo visje, kjer je Lola ze odprla novo temo za pekacice.
Nocko!
Z.

Recepte dodate tukaj.

BB

Pati , javi mi številko slik tvojih otrok. Pa še za Kristi, če lahko.

Tudi mi se pridružujemo zahvali za lepo organiziranega Dedka mraza.
Naša hčerkica je stara 10 mesecev in je kar spremljala kaj vse se dogaja…..nadvse pa je bila vesela darila!

Pecivo je bilo…….mmmmmmm……..zelooo dobro :)))

Lp in lepe praznike vsem skupaj!
Kristi*

**************************************** Prijatelji ne živijo samo v harmoniji, kot pravijo nekateri, temveč v melodiji. (Henry David Thoreau)

Ojla, zvezdica…sem ti poslala mejl…
lp
Pati

Ojla, odgovor je že na poti 🙂

Zvezdica, do sedaj nisem še nič dobila :-(((
Ma nas neki zafrkava računalnik, verjetno je kak virus:-(
Poskusi mi poslat še na :
[email protected]

lp in lahko nočko,
Pati

Dobro jutro, Pati, sem ravnokar poslala še enkrat. Očitno bo res nekaj narobe, ker je že prvič šel na [email protected]

Pa-pa,
Z.

New Report

Close