Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek materina dušica oz. ****

materina dušica oz. ****

Zanima me cena kreme materine dušice in kopel matrine dušice?
A se te izdelke da tudi dobiti v MB ali Murski soboti?
lp

Cena je 3.200, dobiš jo pa kjerkoli, le zastopnika potrebuješ.

A spet ta SAMO? A ni bilo res že dost? Če jaz dam besedo oz. ime firme **** v katerikoli iskalnik recimo pride ven njihova domača stran, in tudi njihov mejl. Domnevam, da če prilezete do tega foruma, lahko tudi do njihove strani. Pišite na mejl in če se jim gre za biznis vam bojo odgovorili, drugače pa …tu pride kletvica…

Tudi jaz drugače prodajam pokakane plenice od firme RTZUI in uporabljene robčke VGHZUI. KAr izvolite! Ugodno!

Evo Primož, tole napišem na hitro, lahko potem zbrišeš. Elektronski naslov ali poštni naslov ali kozmetični naslov ali karhočete:
[email protected]
in zdaj dajte mir! ali pa si omislimo forum za reklame in naj plačajo.

OXI

Ne moreš vsega plačati
kar je največ vredno ostane neporavnavno,
le iz vsea srca se lahko zahvalimo Primožu, še posebej,
če nam bo dovolil izmenjavo izkušen, ne glede na ta prekleti denar, ki vedno in povsod dela spore.

Res je, če ne bi bilo tega foruma, gotovo ne bi poznala izdelkov ****, s katerimi sem zadovoljna.

lp

miša,

če si zadovoljna, potem jim pa reci naj že enkrat kontaktirajo Primoža in se dogovorijo za uradno reklamo?

BB,

kaj pa imam jaz s temi kontakti med Primožem in firmo ****????????, bom pa naslednjič pobarala zastopnico, da mi malo več razloži o poteku prodaje, vem le to, da prodajajo na predstavitvah po domovih in da kasneje, ko izdelke poznaš lahko naročaš tudi po telefonu.

Seveda to počnejo tudi rpeko foruma,

prijavijo se kot Petra in rečejo, da jih zanima kaj menijo o teh izdelkih, potem pa se prijavijo kot Jozica in govorijo kako je super, naj poklicejo na ta gsm :-)))

Se pravi ena in ista oseba, ki odgovarja sama sebi.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

madonca zakaj pa je ta fotum,da se menimo vse mogoče stvari.
No povej OXI kaj naj se menimo?
Prosila sem za pomoč pa dobim…res hvala

New Report

Close