Drimči vaš , vas sprašuje tole..
Zdej pa tkole..
tole je resno vprašanje zato please , premislite in mi odgovorite z vso resnostjo. :))
Hm , glejte , ma kateri so boljši ljubimci ?
primorci….. .nova gorica , portorož , koper …ali …….gorenjski konec….jesenice..škofja loka pa to ?
aja ajde še postojna zraven hahah…..
resne in trezne odgovore prosi dremči , da ne bo pol kej narobe ;))))))
Tole se lahko sodi edino po izkušnjah-praksi…ker nimam pojma, trdim, da so najboljši ljubimci…Gorenjci…hihihi, Gorenjka sem jaz in Gorenjec je moj dragi…zato si to upam trdit in pika!;))
Mogoče pa ne bi bilo slabo, da bi šla kar na:” An…ban, pet podgan….stiri misi uh me pisi in recimo Postojna je tanartabolš;))…no to ti svetujem, če ne boš na koncu vedela kako in kaj…joj sem lumpa, že letim, pa-pa
Jaz pa ne morem o tem nič reči, bemtiš, bemtiš,
bemtiš, bemtiš. Mislim si pa, eh, eh, jej, jej, jej,
da so ……..eeeee……..eeeee….. mmmmmmm………
ha, ha, ha……… jojjjjjjjjjjj, ja, ne mislim, zdaj sem
pa skoraj čisto gotova, da so najboljši ljubimci ………
Dalmatinci, ha, ha, ha, ha!
Ali pa…….. jesi mala, ljubila do sadaaaaaaaa,
……….
jesi jesi ali …………. nisi ? Ej, a je kej na tem?
Ne, ne, najboljši ljubimci so …… PRIMORCI !
STO POSTO!
Nekako bi se strinjal z Janijem, da je to težko zagotavljat…za tipe…hehehe….zato bom tudi jaz najprej o puncah….
Geografsko so mi všeč “mediterraneo” type of babes…Španke, Italijanke, Francozinje, ipd….ne trzam preveč na veliiiiike in suhe Švabkinje in Švedinje….tudi ne na Američanke ali Japonke…z izjemami seveda….zdej, s kerimi se pa bolš poriva pa ne vem, ker imam izkušnje le iz Slovenske grude :)))))))))))))))
Je pa sex definitivno najlepši na primorskem…že zaradi sonca in morja in tega feelinga…kadarkoli sexam drugje moram na brzino v avtu, ali v kakšni kleti…pol si pa revica pod mano piha toplo sapo zdej v eno, zdej v drugo roko….da jo ne zebe preveč….
Zdej…kar se pa tiče tipov….tu je pa dosti variant….ampak baje da so najboljši fukači tisti…med 35-40 letom…rojeni v znaku škorpiona….pa geografsko nekje iz območja med Nanosom, Javorniki, Snežnikom in Slavnikom :)))))))))))))))
Tako sem slišal, ne me držat za……besedo :)))))))