Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Plesoči otroci

Plesoči otroci

Moja bo pa plesalka….pa upam, da ne barska…haha
Ob vsaki najmanši glasbi, ali ob kakšnem ritmičnem zvoku začne plesat in migat….kako je smešna…..
A so vaši otročki tudi tako “nori” na glasbo in kar skačejo od veselja?

Moj 3,5 letnik se z eno roko nasloni na fotelj, kot pravi latino frajer, z drugo roko igra kitaro in z nogo udarja ritem………..sva se mu z očijem že tako nasmejala

…si gar kar predstavljam…..:)))

Naša 6letnica je sicer v fazi, ko ji je nerodno na kubik :-))
Pa se zapre v pisarno, še prej ji moram na računalnik naštimat videospot (posnetek Evrovizije) od Ruslane – Wild dance in nama z možem zabiča, da ne bi slučajno notri hodila. Zadnjič sem špegala skozi ključavnico in se iz srca nasmejala kako krasno jo je oponašala in plesala ob spotu :-))

Pa še, včasih se zapre v sobo (vstop je potem seveda prepovedan) in si naštima muziko potem pa pleše kot pri jazz – baletu (1krat na teden hodi na ure jazz baleta) in se razteguje. Pa tako zbrano resna je zraven (seveda sem s5 špegala skozi ključavnico :-)) – mami pa ponosna, da ji kar špeh raste (kot da ga nimam že preveč :-((

**************************************************** Jemanje nam polni roke, dajanje pa srce.

hahah….sama sem bila ista….pa še mikrofon sem imela čisto ta pravi!

:-))) Naša ima tudi rada muziko in začne migat že če gre po cesti avto, ki ima bolj glasno muziko, da ne govorimo o tem, ko gremo v trgovine :-))), včasih moramo kar počakati, da malo odpleše, potem gremo lahko naprej…

Naš (čez 18 dni bo 2 svečki upihnil) je trenutno nor na Brizgalno. Ko prideva domov moram najprej naštimat muzo (muziko) in potem še dvakrat ponovit, da se znori. Miga pa na vse, zadnjič sta bila z atijem doma- bolana in pridem iz službe mali pa pred televizijo in čupa na nek metal komad, sem mislila da me bo sezulo od smeha.

Naša ima doma igralni most od Fisher Price-a in si sama pritisne tipko, potem pa momlja in se miga sem ter tja. Stara je 10 mesecev in pol.

New Report

Close