Primožu
Primož.
Sem redna obiskovalka foruma, predvsem tega in tudi ostalih. Sicer bolj berem kot pišem, pa vseeno me ena stvar moti . Skoraj vedno, še preden kaj napišem oz. prosim za mnenje, najprej pobrskam po iskalniku, da se slučajno ne vsuje gora odgovorov: “to je bilo pa že sto krat napisano”, “ali ne znaš pogledati po iskalniku, to temo smo že večkrat obdelale” in podobno. Jaz sicer to upoštevam, in kot sem že omenila, grem najprej na iskalnik.
Tu pa se pojavi problem. Ker imam največkrat čas le v službi, forum pregledujem v dopoldanskem času in ko hočem kaj najti, dobim zmeraj odgovor: “Trenutno je zaradi obremenitev iskanje onemogočeno oz. omejeno….”
Saj se vendar ve, da je ta forum najbolj obiskan in kljub temu zdaj že zelo dolgo ne ukrepate nič.
Drugače pa moram vso vašo spletno stran pohvaliti, ker ste res obsežni in dobri, ampak danes mi je prekipelo in sem morala napisati!
Lep pozdrav in brez zamere!
Lori
Uf, saj sem vedela, da jih bom dobila po glavi. Ravno zato se gre, da verjetno Primoževega posta res nisem prebrala, to pa zato, ker je že “šel” verjetno na drugo stran, saj se že v skoraj par urah napolni prva stran, jaz pa res nimam časa brskati ali je mogoče kdo kaj pomembnega napisal pred tremi dnevi. Res je, da ko sem bila na porodniški, sem presedela nekaj ur dnevno na forumu in sem bila z vsem na tekočem, zdaj pa to enostavno ne gre! Sori za vse tiste, ki sem jih razjezila, imate pač srečo, da se vam to ne dogaja, meni se-na žalost!
Pa vesel’ga in zdrav’ga-kot bi rekel Primož!
Lori