Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Poglej ga…

Poglej ga…

… novo jutrooooooooooooooooooooo :))))

dobro jutro gmajnica dobro jutro prjatli in prjatlce evo enga krasnega dneva pred nami :)))

ajmo vstat prosim nooooooooo :))))

S težavo….ker je bila ena lepa noč to jutro…v pojstli!
:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Dobro jutro gazda!

ojej SP.. pa ne d asi mel danes jutranjo telovadbo v postelji :)))))

Dobro jutro tud tebi, pa če greš kej na Sočo :))) pozdravi mi .. une zgoraj brez :))

Lep dan, Jani pa gre nazaj med žepne priročnike :))

Ubogi Jani!
Še na tak dan te bukve ne pustijo pr mir! :-(((
Na Soči po novem pozdravljam tudi tiste,ki so spodaj brez! ;-)))
Poizkušaj si naredit lep dan med knjigami.

Lepo in prijetno jutro vsem , še lepši pa dan :)))))))))

meni se zdi , da bo tko krasen ..

ps::da ne bi kdo mislil , da sem kaj in love pa to..samo včasih se tko nepričakovano zgodijo kake stvari in me dvignejo v luft ..ne računaš pa evo se zgodi in nehote upadeš na žurko….tkole ko zajči ponoči :))

in srečaš ljudi , ki so nekaj posebnega in ti je lepo da je temu tako..

zajček je tko vesel danes .)))))))))

sta že začela al kaj ? :))))))))))))))) spet tko zgodaj zjutraj…svinat…
bom pa še jaz…
samo mal počakita..

jutrooooooooooo…jaz pa še vedno gnezdim sredi rjuh…………….mmmmmm kavica dišiiiiiii…..jupie!:))

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

heheh tud jest vesela zate..kaj si se šel potem še zabavat?O ti zajči zajčkasti..heheh

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

ja ej na cmoka..muca
po naklučju ej ..noro…tko je vedno najlepše , sicer tko ne rabim veliko..a tko zelo cenim kar se mi lepega zgodi :))

zdejle pa pranje , likanje , sesanje :))
real world ):

Tukaj sem…in kje si ti?? cmokico

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Ne svinjajte..bemti…a res ne znate nic drugega napisat,ahah;))!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Ja..jaz pa poslusam…mi pase ko mi reces dobro jutro moja mala…in tako dalje, pijem kofija..in grem…uzivat…tko! Gmajnica uzivajte vsi…cao

nekaj lepega bom napisala…

Heheh lepoo naključja so najlepša..upam samo,da ni bil un gospod k je pisan gledal…s psom sevede….hehehehe

Vam zaupam……

Nekaj najlepšega je,ko se zjutraj zbudiš,ves skuštran, ko pustiš zunaj jutru da te dokonca predrami,ko kar v pižamci pohajaš okoli hiše,zalivaš rožice,greš v vrt še po tiste rožce,ki ti bodo krasile mizo v hiši….Tista jutranja svežina,ki se lahko opiše in primerja le z tisto jutranjo mano (roso) na travniku…..mmmmm obožujem taka jutra……mmmm to je življenje in užitek…ampak tej zgodbici sledi nekako nadaljevanje,le da je za enn par oči…..to zgodbico bom pa zaupala mojemu dragemu…..lep dan in polno teh drobnih užitkov..res je lepo zgodaj ustati in se fejst pocrkljati…..YESSSSS

ne , ne , njega nisem več videla..pol…hvala bogu :))

ne , to je bila potem velika skupina ljudi , ki je praznovala akdemski naziv ene deklice…

hej kak si mačka ?

Tudi jaz danes napovedujem invazijo na cunje,likanje,likanje likanje…….heheheh super užitki najraje jih mam…(((((((((

čitaj spodaj…..vsa v luftu…manjka mi zdejle moj dragi…aha….

Ljubčka moji žabici!

Bo tako v redu?
😉

Lepo!!!!!
Sam jaz imam pa malce drugačen redosled napisanega!
Po tistem,kar nisi napisala..;-)))….šele po tistem greva z drago na vrt in od rože do rože,pa od gredice do gredice in skupaj pleviva,reževa,zalivava,se lepo pogovarjava in sva sploh vsa nežna!
🙂

No,pa mi enkrat ni uspelo teme zasvinjat (še! ;-))

Nekaj najlepšega je, ko se zjutraj zbudiš, ves skuštran, ko pustiš zunaj jutru da te dokonca predrami, ko ni nujno da v pižamci pohajaš okoli hiše, zalivaš rožice, greš v vrt še po tiste rožce,ki ti bodo krasile mizo v hiši….

Tista jutranja svežina, ki se lahko opiše in primerja le z tisto jutranjo mano (roso) na travniku…..mmmmm obožujem tudi jaz taka jutra……mmmm to je življenje in užitek…

ampak tej zgodbici sledi nekako nadaljevanje, le da je za enn par oči….. to zgodbico bom pa zaupal moji dragi…..

lep dan in polno teh drobnih užitkov tudi od mene res je lepo zgodaj ustati in se z nekom fejst pocrkljati…..YESSSSS

:-))))))))) ma tako stereo se mi zdi tole

No ja…sej paše prej in pol…sem povedala da zgodbica,ki je resnična še nima konca..tisto kar ni je za en par oči..heheheh za užitke pa za dva..tko da,sej razumeš a ne?

heheheheh ccmoooooooooooooookkkk!!:)))))))

živžav tuki en par oči, pa ne vem če tapravih :))))

cmooookaaa *******

popolnoma!
😉

New Report

Close