Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek pozdrav

pozdrav

Dobro jutro vsem vam po dooolgem času. Vidim da se ni kaj dosti spremenilo, vsi ste tako pridni. Ampak glede na to kakšen čas je, boste verjetno kmalu en za drugim poniknili za nekaj časa. Naša familija se že korenito pripravlja za odhod na dopust. Mejte se radi še naprej, in skrbite za svoje najmlajše. Danes z vami kekec.

Hvala enako…ja gremo…in ko se vozimo proti morčku…pojemo uno…Kdaj gremo spet na morje…vsi…tudi najmlajši se dere zraven;))!

Uživaj Kekec…pa naj ti pehta ali bedanc ne hodita u zelje,haha.

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Saj že komaj čakam da malo odklopim tiste zgonjene celice, ne vem kako lahko sploh še opravljajo svojo funkcijo v tem obupnem vročinskem valu. No ja, vem rešitev je v pivu.

Kekči, lepo se mej, pa uživej, pa na nas se
minutko ali dve spomni ……. pa ti bo ziher kull,
kjerkoli boš!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Ožujsko,Karlovačko,Istarsko,Nikšićko?
Sam,da ugotovimo,kam jo mahneš?
LP
😉

Grem v Finido pri Umagu ” camp ” sabo bom vzel pa Zlatorogovo penco, in slovensko senco.

sprevržko moj mili, kako si? Komaj sem se
danes privlekla v službo, še dobro, da sem
si vzela dve uri dopusta. Sinoči sem bila v
Lj, v Križankah! Sem norela kot obsedena!
Danes pa stok in utrujenost!

Lep dan!

Aha, jutro me ni pustilo v postelji, veš, me je
zvleklo na balkon, odkoder sem ….. zaživela
v novo jutro …….

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Pametno Polde!
😉

Lepo te je brati tukaj!Škoda,da nisi še domače kište vkup spravila,pogrešamo te zvečer!
Ja tudi jaz sem se danes zjutraj težko skobalil iz postelje,pa nisem bil nikjer….razen v postelji z ženo….hmmm….;-))))
Trenutno uživam v pogledu na gnezdo,ki so ga ptiči,ki jim ne vem imena,naredili pod napuščem naše strehe.In njihov ščebet me spominja….hm,na marsikaj lepega…..predvsem na mladost!
Cmoka!

Veš, sprevržko, pri nas je tega ščebetenja
toliko, da mi počasi preseda. Pa ne zato, da
bi mi ne bilo všeč, ne, ne zato. V napuščih
in žlebovih delajo gnezda vrabci, vendar le-ti
ptički žal nimajo drugega, kot ščebetanje, nimajo
pravega “petja” in ker se jih toliko namnoži, jih je
počasi kar preveč. Pa niti ne delajo dobrega, ker
si spletajo gnezda v žlebovih, ki jih je potrebno
potem te navlake enkrat letno očistiti, da se ne
zamašijo, kar niti ni prijetno opravilo.

A če so to lastovke, je to seveda druga zgodba. Najbrž
se ščebetajoče oglaša zdaj podmadek, ki je zagotovo že
v pripravljenosti na prvi polet. Oh, da, ščebet lastovk in
njihov prelet po domačem dvorišču, nato v hlev ali pod
streho …… moj bog, Spreržko, kam si me zdajle poslal …
da, v mladost, v čas, ko sem kot mala deklica slonela na
okenski polici in sanjarila, da bom nekoč tudi sama taka
ptička in da bom imela krila in da bom poletela najprej v
dolino, potem pa ……………

Jaz raje poslušam petje kosa, pa cikovta in toplo mi je pri srcu ob milozvočnem oglašanju črnoglavke, pa klip-klapanje vrbje listnice in potem tisto prijetno in domače klepetanje šmarnice, ki se vsede meter stran od mene in mi dela družbo v vrtu. In ….ah, da, meni so prijetni glasovi, ki jih je toliko, da človek verjeti ne more, če le zna prisluhniti …..

Sprevržko, objela bi te zdajle, četudi sem utrujena, pa vendar se ta hip tako zelo prijetno počutim in ….. ja …. oja, …. res je, mladost nam vračajo tudi glasovi ptic, ki preletijo naše glave …….

Doma bom najbrž imela ta teden to kištico le urejeno. Nadejam se najboljšemu, ker vas tudi jaz pogrešam, močno, močno.

sve to ima i kod nas.haahah

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

opa…hihi..priden

New Report

Close