Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zajček in…

Zajček in…

medved…

sta medved pa zajčk lovila ribe, pa ujameta zlato ribico, pa reče ribica da jimo bo izpolnila tri želje…pa reče no medved začni..pa medved reče:”želim si da bi bila tale gmajna polna medvedk, jz pa edini medved!”in želje se mu uresniči…pa ribica reče:”zajček na vrsti si”pa premišluje zajček pa reče da bi rad najnovejši motor k je najhitrejši…pa mu ribica uresniči željo in spet je bil na vrsti medved..medved reče:”ne ne želim si da bi bila cela slovenija polna medvedk jz pa edini medved” in puf želja se mu uresniči…spet je na vrsti zajček:”želim si pa še čelado za motor” in dobi čelado..spet je na vrsti medved to bo zadnja želja!!medved reče:”ne ne, želim si da bi bila cela evropa polna medvedk jaz pa edini medved!”zajček že vžiga motor in se hoče odpeljat pa se ribica zadere:”eeej zajček še ena želja!!”zajček pa se zadere nazaj:”želim si da bi bil medved peder!” in se odpelje..:)

hehe..
ta mali moder zajček :))))))))))))
sem se nasmejala do solz..zdej Jani me pa crkljej:)))))))

ZTLC ..hehe ko bi ti vedel kako aktualen ja tale motor v tej zgodbi zares heheh..ti že povem:))))

ja, verjamem da je, samo.. verjetno ni pomembna hitrost, ampak zanesljivost, da ko odpelje… pelje 😉

JTLC!!!! mojmu zajčku tko!!!

to!

ko odpelje , da pelje….
hehe se bo smejal ko boš vedel kako je vse to res

heheheh a še nisi ujela zlate ribice :)))))))

tud Jani čaka.. na ribico :)))))

New Report

Close