Zdravila proti odvisnosti.
Hja…sej poznate tisto o sedenju na dveh stolih…ali pa jahanju dveh kobilc hkrati…ali nezdružljivosti funkcij ipd….tako se počutimo tisti…ki smo v srcu Gmajnaši in Kletkaši hkrati. Ben…sej ni težko lepit, pa bom to napravil tudi tokrat.
Dejstvo je, kot pravi SP….da smo malo odvisni od neta.
Dejstvo pa je tudi, da če je dogajanja okrog dovolj, da na net še pomisliš ne. In mene čakajo eni taki prijetni trije tedni….
Danes sem zadnji dan z vami čez dan…še ena nočna me čaka in potem yuhej in vuhmepiš…..počitniceeeeeee……
Začnemo v petek…ko bo žur za našega tavelikega mulčka…ki ima glih danes RD.
Nadaljeval ga bom srat v soboto…ko grem v Izolo na Šank Rock…v Simonov Zaliv…na peščeno plažo. Razgreta telesa, popki v uhanih, večer vem da bo tapravi, dišalo bo po travi…in sexu na pomolu..ufffff komaj čakam, res.
Čez en teden bo v Ilirski Bistrici največji avtomobilistični žur pod svobodnim Slovenskim soncem…gorska dirka Ferrari 2003…z najboljšimI Evropskimi zverinami in formulo 1 zapovrhu. Priporočam itak…kot vsako leto…s tem da vam letos kavice ne bom kuhal, ker me ne bo.
Žena me je na suho brez vazelina in gremo taisti vikend na morje, uuuuuaaaaaaaaaaaaaaaaa :((((((((((((((((((((((((((((((((( kako sem se lahko tako pustil nategnit….smrk, smrk…brez da preverim datume….smrk…prvič odkar je dirka bom manjkal, sramota !!!!!
Ampak..se bom potolažil ker je isti termin….Koprska Noč in joj kako jo imam rad….s tistimi dišečimi štanti udi kalamarov in odojkov..pa brdo muzike, folka za popizdit, pa spet popki, pa ritke, pa za številko premajne košarice ki mečkajo kipeča hrepenenja….
Da mi ne bo kdo slučajno o kaki zimi govoril…..
No in ko pridem z morja…grem v eno nočno spisat poročila in mesečne pizdarije…dejansko pa pridem nazaj v četrtek…7 avgusta.
Se opravičujem vsem, ki me boste tačas zaman iskali….ker včasih me na firmi iščejo in rabijo tudi za popolne brezveznosti in bom mujota ugasnu…dve druge sim kartici ki sem jih imel za te podle namene, pa sem žal usjal in izgubil….sicer pa…najdte me v imeniku če bo sila.
Sem gor…po pravici povem, me ne bo dosti, bom uletel tu in tam in izpljunil kak zmazek. No…če se mi posreči kak popek postavit v prepovedano horizontalo, bem…se bom pa že prišel malo ustit.
Bog z vami, bratje in sestre…v imenu očeta in sina in svetega duha, amen.
Pojdi v miru, na veke vekov amen!
Saško, fajn dopust, veliko položenih popkov in kipečih bohotnosti, premajhnih bikink in prepotenih .. trenutkov …. Vem, da bo vredno čakati na tvoje letno poročilo o dopustu, kot je bilo še vedno.. sploh če se spomnim tiste o Piranu, pa odpeljanem avtu, pešačenju čez Beli križ…..
Saško, prov fajn mej, pa … se beremo!
Čau!!!