Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nikogar ni!

Nikogar ni!

Samo to!
Tako je žalostno biti sam sebi sogovornik……:-(((((((((((((
Grem pa psa od hčere tolažit v garažo!…………………….-(
Fak!Nikoli in nikdar nisem nobene tako pofakal,kakor me je nocoj mene……moja hči!!!!!
Mi je privlekla v hišo mladega psa!!!!!!!!!!!!!!
Ljudje !Pomagajte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Saj vem,da imate hujše probleme,sam……..kar je tu mač……je pa tu mač!!!!!
:-((((((

Jutro..
ma kaki tu mač madona..
Več boš imel ljubezni od živali , mislim tiste iskrene in čiste kot žuboreči potoček kot od človeka .
Prisrčno spravi kužka v svoje srce..
Lahko mi verjameš..
aja včeraj me ni bilo , sicer bi poklepetala s teboj..rade volje…

…… da nikogar ni…….poglej tulele:
jest, pa jest, pa jest, pa še jest, pa jest
spet in jest tudi, pa jest zdej, pa jest ta
hip in ohhhhhhhhh,seveda, in zaječk tudi,
ne de zajček?

Vidiš, sprevržko, koliko nas je ????

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Tudi jaz sem tukaj,ob jutranji kavici…

Sprevržko če se spomnim sebe kot majhno punčko,pa potemmalo večjo in še večjo,dokler ni prišla družinaen kup dela in obveznosti,sem tudi sama prav norela in živela za živali..Tam nekje v osnovni šoli sem si kupila psa…ohh kolko veselja je bilo s tisto psičko.Samo govoriti ni znala,a sem jo vseeno jaz vse razumela…resnično.Potem da ne govorimo muckah,pa papagajih..pa itd itd…Mislim,da je nekaj najlepšega imeti rad živali,skrbeti za njih….Žival nikoli ne razočara in te velikokrat razume…

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

TI MARIČI NITI NIMAŠ POJMA KAKO TE IMA ZAJČEK RAD !
pa ne samo zato..
tudi zaradi vsega ostalega….
bi tko rada vse povedala pa ne smem…samo…zaradi takih kot si ti..je v meni še upanje…

točno tako..

Uffa, zajček, pravkar sem nafutrala
našega zajčka tam doli spodaj, sem
mu dala sveže korenje, pa list solate,
pa malo zobanja.

In, zajček, lahko poveš vse, kar želiš
povedati, vendar pazi, povedati najbrž
ne moreš zaradi sebe, kajne ????????
Da ne bi spet bilo kakih slepih miši, kajne ???

Lep dan ti želim, dragi zajček, res lep dan.
In razmisli o nasvetu za garderobo, prav ???

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Dobro jutro, Murca. Dolgo se že nisva
zjutraj srečali tukaj, kajne? Obveznosti so
tiste, ki nam krojijo naš čas in nas same.
Ko pa jih že nekako opravimo in ko bi nam
bila dana možnost malo počvekat, človeku
pa PC crkne in je spet v r….i!

Lep sončen dan je danes. Prelep, za biti doma.
Grem nekam, da se sprehodim, grem, da se naužijem
lepot dne, ki se ne vrne nikoli, če ga zamudiš zaživeti ….

Bodi fajn !!!

Uf, pismo, imam novo tipkovnico, je sicer superca, a
se je moram še navaditi!

Ojla Mariči..ja dolgo nismo takole…jep kaj češ če smo se azpršili na vse konce in kraje..potm še obveznosti in to je to..Abistvo je da se ne pozabimo kljb vsem…Želim ti lep dan,naužij se vsega tistega lepega,kar nam ponuja narava….

heheh tudi pod mojimiprsti je neka nova reč,tipkovnica…ma je črna..eheh pa malce nerodna al sem pa jaz….:)))))l

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Kane kako so lepi ti puhasti mali zajčki……:)))))
So beli,črni,sivi pisani….pri nas doma jih je veliko,so pa čist miceni miceni….)))))

Kukuc zajči cmoka:)))))*****

Oštja!
A eno zapojemo v zboru?
😉
Cmoka naša Mariči!

JAZ BI RAD SAMO PUNČKO….in ne te beštije od psa,ker točno vem,da me bo gonil točno takrat,ko bi se rad ulegel k počitku!!!
Ti šenkam to zverino…pa še plačam!sam,da ga odneseš!Pismo,žena že grozi,da se bo odselila,če nekaj ne ukrenem!

Pravzaprav:mogoče bi pa obdržal psa!? ;-))))))

oj muca moja hojla….
lubija

New Report

Close