Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek PUNCE HVALA!

PUNCE HVALA!

Takšne stvari ti vedno dajo energijo, da veš, da delaš prav.

Ne toliko višina zneska, kot občutek, da je nekje nekdo, ki ceni tvoje delo in to pokaže.

Hvala, sem kar brez besed.

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Prosim, ni za kaj, to je le malenkost v primerjavi s tistim, kar dobivamo in jemljemo me od tebe.

Pa srečno in zdravo tudi tebi in tvoji družini.

Tudi nam je toplo, če vemo, da smo koga razveselile in mu izkazale podporo! Tudi občutek, da nekdo ostane brez besed, je sladek….. ;o))))))))
Šala!!!

Vse dobro, Primož!

LP

Lola -------------------------------------------------------------------------- Ne more biti učitelj, kdor ne zna biti učenec /B. G. Morales/

Hvala tebi, Primož, s tvojo pomočjo smo vsi bogatejši!

Še enkrat hvala tebi za MON.
In Kaji, da je vse skupaj izpeljala.
Jaz sem dobre volje od njenega prvega posta. :-))))

****************************************** Izgubljen je dan, ko se nisi smejal.

Se pridružujem tudi jaz – hvala Primož, hvala Kaja! December je takoj še malo lepši.

IrenaK

Saj sam dobro veš kako gre – kar seješ, to žanješ :))

Želim ti vse lepo.

Primož, velika hvala velja tebi!
Res ne vem kako bi še sploh lahko brez TVOJEGA spleta!?
Veliko se nas zaveda, da res veliko vlagaš v vse to in da ti velikokrat ni niti najmanj lahko!
Hvala ker si!
Vse lepo za praznike, tebi in tvoji družini in prosim ohrani naš forum! :))!!
Vallery!

Primož, hvala tudi tebi, ker nam tako nesebično omogočaš, da na teh straneh vedno najdemo kaj zase.
Topel družinski objem med božičnimi prazniki in kup prijaznih sponzorjev v novem letu.
z.

Enako!

🙂

zvezdica*, a veš da sem najprej prebrala “kup PIJANIH sponzorjev” :o)))

Primož, pridružujemo se vsem lepim željam …

Srečno in uspešno 2005 tudi vsem uporabnicam in uporabnikom tega foruma.

MTP, sieff in tri posledice :-)))

_______________________________________ Nick ne odraža dejanskega stanja posledic :)))

Kot veste imam v torek oddajo na radiju Ognjišče. FGovorili bomo o osamljenosti in pomoči.

Mislim, da se je ta mesec nabralo ogromno snovi za obdelati, lahko bi govorili še in še, vendar pri nas nič ne ostane samo pri besedah, ampk se vse spremeni v dejanja in z veseljem bom vse občutke in želje prenesel tudi na radio, tudi tistim, ki ne berejo naših forumov.

če boste ob 10 zvečer še na forumu ali radijskih valovih, vas vabim da se skupno udeležimo debate in ustvarimo prijetno odddajo za vse osamljene v teh dneh.

Hvala

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Samo da so sponzorji, glede ostalega ne bomo pikolovski, ne…

:-)))

****************************************** Izgubljen je dan, ko se nisi smejal.

Primož! Si prava faca! Želim ti obilo sreče!

V novem letu ti želim vsega, kar si tudi sam želiš. Vsem skupaj pa nam želim, da bi ti uspevalo še naprej financirati čvek. Ženske smo drage, ne?

Primož, hvala, ker delaš za nas…
Vse lepo v dneh, ki prihajajo, tebi in tvoji družinici!

Vladka

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

Mnogo cvetlic je okoli mene in ta forum je ena izmed njih…

Enako!
Lp, Mateja

:-))

**************************************************** Jemanje nam polni roke, dajanje pa srce.

Hvala tudi kontra!

Sreča se najprej razkrije v očeh, ker v njih najlepše sije njen smeh! Vsem skupaj prijetne praznike in srečno v novem letu!

hi hi, to imaš pa prav… čeprav bi se znalo zgoditi, da bi bili v takem stanju sponzorji še bolj radodarni :-)))))

_______________________________________ Nick ne odraža dejanskega stanja posledic :)))

Enako :))

Enako 🙂

LOL, a je bilo za zajtrk že kaj bolj močnega. :)) Se hecam, brez zamere.

z.

Enako in srečnga pa zdravga!
T.

**************************************************************** The old dreams were good dreams; they didn't work out, but glad I had them. (Robert Kincaid v Najinih mostovih)

New Report

Close