Matr, sem jezna na deca!
Prejle ga kličem na mobitel v službo, pa se oglasi. Nekaj časa govoriva, nato zmanjka signala. Pa me kliče čez pol ure in mi hiti razlagat, kako je bil z eno gospo pri notarki (ker ima pač tako delo) in je šel potem k njej domov na kavo!!!!! Mislim, me zanima, kako bi bilo, če bi bilo obratno. Ja, pol sem pa mal znorela (pa glih tisti dnevi v mesecu so, ko sem še bolj dovzetna za take reči) in sem bla čudna, pa ljubosumna,… Zdej sva pa brez pozdrava prekinla, popoldne ima pa neko službeno zabavo. No, še to mi je zabrusil, da ga ne bo domov (po moje je mislil kmalu, ker ne vem, no, pod drevesom pa ja menda ne bi spal).
Ne, ne gre za ljubosumje ampak za princip. Si sploh ne znam mislit, kako je zgledalo, da gre en tip z eno babo dopoldan (ko je verjetno mož v službi) not k njej na kavico! Jaz bi si že kaj mislila. Naj povem, da možu 1000{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} zaupam. Sam razbesnijo me takele stvari.
No, pa sem se spihala….. Vem pa tudi, da bote nekateri napadli…. Sem pripravljena….
No, fino, da si pripravljena. Jaz te ne bom napadla, mi je pa hecno, da napišeš, da mu 1000{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} zaupaš. Kje je torej problem??? Ne gre za ljubosumje, pač pa za princip.” Kakšen princip? Človek ti je povedal, kje je bil, da je spil kavo…. A je kriminalec, če spije kavo z osebo ženskega spola, ne vem, no.
O ljubosumju je enkrat nekaj pisalo, kar mi je bilo blizu, tako nekako, zaupaj, vendar kontroliraj. Velja tudi za ostale stvari.
Sploh ne poznamo dejanskih okoliščin tvojega primera. Tako, da kaj pametnega ne moremo napisati. Lahko, da je bilo vse skupaj službeno, lahko, da pa je moža kdo videl s tisto žensko pri njenem stanovanju in se je mož že vnaprej zavaroval. Upam in želim ti, da je prvo res.
No jala to kar si povedala nazadnje je pa zelo koristna informacija. Meni bo dostikrat prav prišla.
Hvala
Kar se tiče tebe Brrrrrr, mislim da tukaj ne gre za princip ampak čisto navadno ljubosumje. Če se je to zgodilo 1 x in če ima mož tako službo potem se nimaš kaj sekirat. (pa še povedat ti je šel) To da je signal lih tist cajt zmanjkal potem mu je bilo mogoče kaj nerodno oz je že imel kak moment k ni mogu govort. Mislim da te nima kaj sekirat.
Če se pa to večkrat ponavlja da mu signal večkrat pobagaja – potem preidi v akcijo. Do takrat pa mirne živčke
Naredita si lep božični večer
Ženske smo zelooo občutljive in nihče ne more predvideti kako bomo odreagirale. Tako se je tudi tebi zgodilo. Malo si bila jezna ker ga nisi dobila, pa še telefon je prekinil in mera je bila polna za napad in izraz slabe volje. Verjamem, da je zadeva čisto nedolžna če bi vsaka kavica pomenila kaj slabega sem jaz potem že (hm no) pa nisem.
Skratka zemi si čas za sebe in ne tuhtaj negativno in ne zapletaj stvari. Jutri bosta skupaj in se bosta v miru pogovorila in se imela za Božič lepo.
Vsaj jaz tako mislim, da je hotela povedati le to, da bi v obratnem primeru, če bi šla ona z nekim moškim k njemu domov na kavo, verjetno mož vseeno vsaj malo pisano gledal ali pa če že hočete vsaj s kančkom zdravega ljubosumja izrazil svoje neodobravanje, četudi je šlo za poslovno zadevo.
Oprostite, ampak če ti je pa čisto vseeno, kaj nekdo, ki ga imaš rad, počne, potem tu tudi ni nekaj v redu, ali se vam ne zdi?
mimika
babe, kaj ste res tolk preklet nesigurne, da vas razsuje en kofe, ki ga je tip spil z drugo žensko?
sploh ni finta v tem, da ti je vseeno, ampak v tem, da partnerju rad zaupaš in mu pustiš dihat
a ste že kdaj slišale za to, da imajo ženske moške prijatelje in kontra, pa da kdaj skupi spijejo kakšno pijačko?
a se je treba met skoz na štriku pa na mobiju pa doma na kavču al kva?
džisis krajst, pa kje živite!
Brrrrr, pomiri se in odpri okno, da ti bo mraz pregnal ljubosumnost iz kosti, ne le iz glave ;PPPP
Če bi imel mož dejansko kaj za bregom, ti gotovo ne bi iskreno razlagal, da sta z gospo pila kavo pri njej doma. Ne vem, zakaj sta pila kavico ravno tam, a pusti moža do besede, sam ti bo povedal. Če boš prehitro in preburno reagirala, boš žal dosegla le to, da ti drugič ne bo povedal oz. bo resnico prikrojil.
Res je, da prilika dela tatu, ampak ponavadi tistim, ki se doma dobro počutijo, še na kraj pameti ne pade, da bi si roke mazali z drugimi 😉 Ko bo prišel domov, mu v opravičilo stisni poljub in povej, zakaj te je vrglo. Kako in kaj ti bo že povedal, če ne danes, pa jutri.
Moj mene včasih namenoma malo poheca, samo, da lahko potem uživa in prede, ko vidi, da mi ni vseeno… vseeno pa je prav, da ti ni!
Stisnita se in uživajta, jutri je božični večer!
Z.