Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Utrujen do konca!

Utrujen do konca!

Bistvo vseh otroških žurov je to:
Da starši,katerih mulc ima rojstni dan……….razbremenijo za cca 5-6 ur druge starše,ki so dolžni ta čas maksimalno izkoristit!
To sva z ženo počela do pred ene ure!
Vrt je “pokošen”,rože podrte,smeti za dva kamiona(hrane je bilo pa samo za 5 krožnikov)…………….skratka :katastrofa!
Tisti,ki ste starši….pa itak to že veste.
Rad vas imam…..predvsem starše.
🙂

oki..lepo nočko Sp..
ma ne razumem nič..:))))))))))))))

Oj Zajči!
Če sem bil premalo jasen: naš ta mali je imel rojstni dan…..in je bilo treba vso njegovo prijateljsko tolpo pedenat in krotit,da ne bi parcele in hiše zravnali z zemljo.
To je bilo bistvo vsega!
Cmoka na kožuh…na prsno stran! ;-))))))

he..he…od hudiča si :))

dej me poklič popoldan :)))))))))

bye

Sp… je lepo da se tudi ti greš.. ups 😉 vidva z ženo gresta vrtec :))))

Lep konec dneva 🙂 in pozdrav vsem ostalim gmajnarjem in kletkarjem 🙂

Lahko noč!
Sem bil v službi danes…malo mačkast od včeraj…tako,da sem zdaj ravno prav zmatran…..za kaj ušpičit! ;-))))))))))
Drži se sablja!

Sp… je vrag šiht v nedeljo ja 🙂 no samo… za nekaj je pa dobro tole… vsaj točno veš, kam boš šel in koliko časa boš tam in kaj boš počel…. da o raznih razgledih ne govorim ;)))))

Jani je cel dan neki bluzil neodločno in namesto Bohnjskega jezera ali podobne mlake smo na zadnje imeli…. n’č :)))

Danes pa je bilo dopoldne frej, zdejle je pa treba bit mal na… šihtu :)))

Fajn mej Sp, pa ne obupat 😉 sej bodo še frej nedejle 🙂

Hej Jani!
Čimveč takih nedelj!Mi ni težko kokodakat tam(čeprav za majhne solde),ko se mi pa naravne lepote dobesedno pod nos mečejo!Jao….jaz bom službo zgubu,ker bom eno od teh dobrot nekam zgrabu!!!
;-))))
Drži se prvak!

sej mogoče pa… če jo boš glih prov zgrabu… ti bo pa ona dala službo… kaaaaaaaaaj pa veš ;))))

Tisto službo imam pa že 19 let!!!! ………..;-))))
A misliš,da zamenjam delodajalca?
😉

New Report

Close