Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek SKRIVNOST

SKRIVNOST

Dobro in lepo jutro, prijatelji gmajnarji.
Dopust je, čas počitka, meni pa nekaj
ne da miru, ne morem še počivati, še
nekaj malega moram postoriti, potem pa …
potem pa morda celo jaz lahko najdem počitek in ……… mir v svojem nemiru ??

————-
Najbolje bi bilo tako, ko bi vsak človek dobil najprej eno življenje za pokušino, da bi se na napakah učil, šele potem naj bi prišlo tisto življenje zares. Tako pa nas o življenju nihče dovolj ali pa pravočasno ne poduči, učenje na napakah drago plačujemo in še popravnih izpitov ponavadi ni.

O življenju res vermo tako zelo malo: ne vemo zagotovo odkod smo prišli; ne vemo, zakaj smo tu; ne vemo, kam gremo in kdaj in če bo sploh še kaj potem. Ne vemo, kako naj mu gremo naproti, da bomo našli svojo srečo in ne vemo, kaj sploh je naša sreča.

Življenje je skrivnost, ki se vsakomur razkriva le sproti in vsakomur po svoje. Zato se vsi imejmo radi in si med seboj pomagajmo. Saj se vsi le učimo živeti življenje in kdor ve kaj več, naj to povem drugim; kdor vidi kaj več, naj to razkrije …

/Z.Modrej/
———————-

In vse je čista resnica, mar ne? In zapisati jo je znal človek, ki se je vloge v svojem preostanku življenja tako zelo dobro zavedal. Vedel je, da popravnega izpita ni, zato je hotel ponuditi v razmislek vse, o čemer človek prepozno razmišlja. Vedel je in skušal dati vedeti, videl je in skušal pomagati videti nam …

In skrivnost, prava skrivnost najbrž je ta, da najdemo luč, jo prižgemo in z njeno pomočjo ….. vidimo Življenje, ki naj bi ga živeli.

Prijatelji, če ne boste prižigali luči, naj vam pa sonček sije in vam ponudi trenutke tistega, kar bo privabilo nasmeha na naše obraze … kar nam bo pogrelo srca, kar nas bo … razveselilo.

Lep torek vam želim…..

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Enako Marija. Povej mi, je včeraj UNION teknil

Ne vpašaj, ne le teknil, tudi pahnil me je sem
in tja na levo in na desno, sva se nosila kot
dva velika, ha, ha, ha! Imela sem občutek, da
obvladuje nekaj mojih okončin ……

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Hahaha občutek te ne vara hehehe. Si tudi kakšnega zame ruknila

Sej to je tisto, kar se mi je maščevalo:
mislim, da sem ruknila za slehernega od
vas nekaj malega, kar se je potem sprevrglo
v nekaj, kar me je obvladovalo. Torej, po domače,
zlezli ste mi pod kožo …..

Pa tut bolj počas gremo iz tebe ven hehehe. Edino klin se vs klinom izbija hehehe

Svojo krono nosim v srcu, ne na glavi; ni pokrita z diamanti in je nevidna: pravim ji zadovoljstvo. To je krona, ki je bila kraljem redkokdaj dana. SHAKESPEARE

Dobro je biti ne kralj.

Dobro jutro gmajna,
dobro jutro prijazen svet.

Jutro Nioba. Še pevsko razpoložena

Zlata misel, ja ! Grem en klin izbit!

Nioooooooooooooooooobaaaaaaaaaaaa !

Dobro jutro, dete zlato, dete milo, dete ljubo !!!

Ali nas pod kožo vreči hehehe

Še,še in še
in pevsko in jodlarsko in po luftu me nosi to poletje,
pa čeprav bi me kdo tako rad videl prizemljeno.
Veš,ne rabim piva za dobro voljo. Včeraj je
bila tulele toča,meni se pa kar smeje.
Saj…saj je tudi toča iz neba,a ne,iz vsega
nad nami,kamor se oziramo,kadar ne vemo ravno več kam … in
dobro je.

Seba,lep dan !!!

Ne vreči, dragi Sebičko, pod kožo nazaj
deti in notri imeti ……. ha, ha, ha!

Ojla Mariči !!!
Najlepše jutro po dolgem,dolgem času,ko zopet
uzremo tvoj jutranji post tulele,besede,ki dajo človeku
misliti in hkrati elana,smisla morda…. Hvala
Cmok!!

…pod kožo skriti,jutro je hladno ….
E,hehehe ?!

Niobči naša, kraljica naših src, dej,
pod odejico se skrij, vanjo se toplo
zavij, lepih misli nam nasuj ……

Tebi pa en ajdov cmok !! A veš, duša,
da so tudi ajdovi cmoki ena super zadevca?

Skutinega sem to jutro že nekomu podelila,
marmeladni mi niso všeč, se preveč sprijemljejo,
ajdovi pa, ah, ajdovi, zabljeni z maslom …..
na, tega pa tebi, ker si to jutro tako lepo šla
vštric s Šekspirjem !!! Ja, tulele si bom najbrž
skopirala in porabila zase, moram, vsaj kdaj pa
kdaj moram imeti nekaj takega, da se ne prepiram
s seboj …….. hvala tebi, prijateljica draga!

…ja,enega ajdovega,sladke ajde cmok,mmm.
Mariči,kukar kocka sladkorja poleg jutranje turške kave ….

Uživaj .

Deal

Tiudi tebi Nioba. Pri nas je pa sa,mo scalo, brez toče.

mah klinca eno življenje za poskušino… Marija, to je tko kot s hišo.. ko jo delaš prvič .. narediš, kar pač narediš, drugič bi jo mogoče… naredil malo boljše… mogoče… tretjič pa bi jo čist… zafušal.

tko je z življenjem… ne bi jest probaval najprej pa potem še enkrat.. naletel na mino, o ne 🙂

Jani je pa čiiist zadovoljen s svojim življenjem… edino eno stvar bi ukinil…. denar!!!! Matr.. tega pa nikol ni dovolj 😉

lep dan vsem mojim puncam in fantom!!!

Dobro jutro prijazna…

nioba!!!!!!!!

Tebi pripada tvoj čas in tvoje sanje. Tvoja energija pripada tebi.
Lahko jo obdržiš, ali pa dovoliš, da ti jo odvzamejo. Lahko jo daš proč ali pa zakoplješ v sebi. Zavestno lahko ravnaš s tem kar imaš ali pa lahko pustiš svoje življenje skozi roke. To je tvoja odločitev!
Odločiti se – pomeni predramiti se!
Predramiti se – pomeni odločiti se!

Konkretne besede,malo sebično morda zvenijo komu,pa si
želim,da se ravno danes dotaknejo nekoga,ki ne ve ne kod,ne kam,
morda,le morda bi mu pomagalo malo več samozavesti do tja
kamor si želi….. ?

“V TVOJIH prsih so zvezde tvoje sreče !”

Jodljuuuuhhuuuuuuu!!!!!!!

Jani,cukarček !!!!!!!!

:)))) cmoka!!!!

New Report

Close