Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Vse najboljse MURNI

Vse najboljse MURNI

Praznik tvoj je vsako leto poseben dan.
Dan,ki je lepsi od vseh drugih…
Naj ti sreca,ljubezen,zdravje zapolnijo vsako sleherno minuto dneva v zivljenju…Prisluhni srcu ,ves kje sem….
VSE NAJBOLJSE” MURNI” en velik poljub in mocan objem…..

Ostani tak kot si…le veselje,sreca,smeh naj te z vsakim jutrom posebej pozdravi,z nocjo pa objame….

P.s. RADA TE IMAM!!!!************

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Muca MOJA *****

Najlepši je dan, ki nosi ljubljeni poljub, najlepše darilo je to, da sprejemamo življenje kot tako in nam kdo pri tem nesebično pomaga…

Najlepše je to, da SI !!!!! ****

Murnček tvoj ****

Vse najnajnajnajnajtboljše tut od sebata

Dragi Murni,

če bi le lahko, bi ti spet nalimala semkaj eno lepo sličico za tvoj praznik.
Pa se limanja ne da več izvajati, zato pa tole lepo misel, za katero domnevam, da bi ti prav na današnji dan, ko praznuješ in ko te je naša in tvoja Muca tako lepo pozdravila:

TVOJ DAN BO ŠEL V TISTO SMER KOT KOTIČKI TVOJIH UST.
Dian Ritters

Naj bo torej tvoj današnji dan še bolj nasmejan kot včerajšnji in naj bo obljuba še boljšemu jutrišnjemu dnevu. Bodi srečen, bodi vesel, bodi zadvolje, najdi si tisto, kar te res osrečuje. Videti srečnega človeka je nekaj, kar osreči tudi tistega, ki takega človeka uzre. In že sta zadvoljna in nasmejana dva. In ta bacilček naj se prenese na slehernega, s katerim boš stopil vstik, na slehernega, ki te bo uzrl.

Murni, vse lepo in topel stisk rok in prijateljski objem ti pošiljam iz moje planote, ki jo je našlo jutro v soncu in kjer je tako lepo, da srce prepeva v bivanjski sreči.

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

škrat se pridružuje vsem čestitkam:)

da se boš vsak dan saj enkrat nasmejal (ne samo nasmehnil) eko.

murenček…. vse tanartaboljše in.. bodi mi zdrav kot taprav planinski kozel :)))

Murnček se iskreno zahvaljuje prijateljem za želje……

Res hvala, nekomu še posebno ******

Vse najboljše želje prejmi še od mene murni…
Naj ti življenje trosi na potko same cvetove radosti in sreče….čas je že , da se tudi tebi nalima ta sreča :))

če je to res tvoj rojstni dan..ti popam tazga velikega cmokija…malo z zamudo ampak saj ves iskreno iz srca…murni…uzivaj…

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

New Report

Close