Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ne povejte tega svojemu šefu…

ne povejte tega svojemu šefu…

Vsaka velika organizacija je kot drevo polna opic , ki so na različno visokih vejah.
Nekatere opice plezajo navzgor , druge dol .
Opice na vrhu se ozrejo navzdol in vidijo polno drevo nasmejanih obrazov ,
če pa opice od spodaj pogledajo navzgor , vidijo same riti .

In to rdeče – komunistične

Hej , a narediva revolucijo , odpreva pot spremembam ? :))

A samo midva. Za kakšne 5 milijard naju je premal hehehe

:))) je taku zajček :)))

Dobro jutro, lep dan in en velik cmok!!!!

Jani bo danes špilal malarja :))))

Zauh malar

A bosta pobarvala riti v modro ??
V zeleno ??? V ……. ???
Dobro jutro, vidva revolucionarja !

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Hej, Jani, a nisi ti že lani tak cajt bil tudi
malar, al’ si bil parketar ??? Neki je blo,
ne de ?

Dobro jutro, Jani !

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Hoj gmajna, dobro jutro.
Zajčika, jaz pa malokrat pogledam gori,
ker me ob dvigu glave vedno kdo oserje!
In zato sem pač to, kar sem. Včasih se res
smejim, a tiho in pri sebi, da me uni tam
gori ne vidijo, ker ob mojem smehu vedno
dobijo drisko …… tko !

:)))) nimam pojma.. verjetno bolj.. laminatar :))))))

jutro Marija in en lep dan!!!

Ja ja, saj sem vedela, da nekaj z enimi koleni
je bilo …..???
Jaaaaaniiiiiiiiii !!! Ej, fino malaj! Veš na kaj me
je zdejle tole malanje spomnilo? Na eno reklamo,
kjer se nekdo pripopa tja na steno in ga ljubica
pomala in ga mož ne vidi, ko pride domov ??

Na, zdejle je pa moj pikapolonec
Ferdi po TV. Grem gledat, ga imam tako
zelo rada ……

Si ga pa nasmodila..že navsezgodaj..še dobro da nimam šefa;))..bi mu precej to na nos nesla..haha. Dobro jutro..tebi in vsej gmajnici..lep je dan..aha…naj traja in traja…

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Špičon moj..enga velikega lubcka..na licka seveda;))..sem te greskala ves to…no pa bova koncno kaj uspicila..a bova;))?!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Jani..jaz tud malala…ene vrata…uu..bova pridna midva danes…in tam zadaj pri meni je voda..za potopit se, ko ti je vroce…skocis notri pa je…no tko da ves..ce bos malal kje na soncku..se pridi k meni ohladit…Pa v hladilniku pivce..kaj se ces lepsega..aja..pa panorama vsa zelena..pa tisina..uuu..kako uzivam tukaj doma…no po enem tednu pa spet pase morje..Jani koliko nock se ninas da gres..komaj cakate ze..a ne???

ŠPIČONKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA. A bi malago

ja bi…hihihi..ampak bom prej mal kavice..pa tuskala se..se vrnem vsa preprojena..le čak se me,))!

Čakam te. Ti pomagam vrata farbat. Če že drugega ne bom vsaj pir dobil.

Kako je bilo na morju

hehe..boš malal kaj ?
cmokijaaaaaaaaaaa

jutro Mariči sonce rajsko 🙂

ja nekaj si polagal dol ja Jani 🙂

Hja , ja Mariči veš..
svet je krut ..le tule ni grdo…tule nam je v gmajnici lepo..
uh…
cmočka za tebe..

Tukaj sem..ja vrata bomo malali kar sami..no farbali..no zabavali se bomo..predstavljaj si..mene..pa se dva mackona…spicona..na koncu bo zelo lepo…hihihi, uboga jaz, ko nas bom morala potem pucati..no ocistiti vse skupaj;))! Bo unikatno barvanje..ozadje zeleno..na tem ozadju pa rozce..vseh barv..pa sonce..pa oblaki..tko..bo to. Seveda lahko prides..ni blema…bos dobil malago..pa se kaksno pikico barve na noska..pa pivce tudi aha…no prid..cakam;))! No barvali bomo mal kasneje..se ti se ne mudi..haha

Na morcku..pa je blo tko lepo ..saj ves ko imas ob sebi ljudi, ki so tako moji..moji..pa vse tisto tam doli…kaj naj dodajam..uzivali smo..ampak ves rek..”Povsod je lepo, doma je najlepse..meni tako paše.” Mogoče zato ker sem bolj malo doma čez poletje, no ker imam dom tu in tam…poljubcek spicon..kaj pa ti..in tvoje poletje tam doli..ste uzivali…

Pa bi!!!!!
Tisti zajebani,polplešasti brezobrazni opičji riti bi pa z užitkom poslal še kaj hujšega!Ne samo to!
Btw.: velja seveda za bivšega opičnjaka….ne za zdajšnjo šefico….ona je mnjam!

Ma allora se nisi zacopal v šefico a ?

New Report

Close