Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek jutro….

jutro….

.. lepo in vroče je pred nami… petek je in.. samo še… en dan.. samo en dan in potem bo!!! Morje!!

dobro jutro gmajnica, dobro jutro vsem skupaj in krasen dan vam želim :))

Jani zdej gre… ma ne no… ne povem kam :)))) Čau!!

Jani gre na en radio.. mal honorarca zganjat… kao radijski tehnik :))

Zauh Jani.

A rabjo kakšnga štromarja tut

Jutro Jani .
Pa rabijo morda tudi kako spikerko , bi to šlo ? :))))))

cmoka in srečno pot na jadran !!!!!!!!!!!!!!!
pa spomni se me :))

UH , oj Sebi :))))))))))
spet med živimi zajček :))))))))

sem mislil da tega ne bom dočakal hehehe

Jutro

he..he…jaz tudi sem mislila , da je konec vsega !
Nimaš pojma kako..

hej Sebi lupčka !

Janiiiii…kdaj gremo spet na morje..juhuhuhu..dons..ti pa jutr..jao..jao..ga bomo srali..hihi..uzivaj..uzivaj..in pazi nase..da se vrnes čil, zdrav in spočit..poljubcek!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

lepo jutro špičon moj;))!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

kuku…poljubcek

Blagor se vama

Lupčka nazaj. Sam se ne damo, ker smo kerlci, a ne?

Tudi tebi špičonka.

Včeraj sem pa lizal…malago

Lepo se imej.

Grem na teren

Se slišimo septembra

Špičon..uzivaj..in veliko liži…malago..in vse kar ti paše;))..greškala te bom..papa

jaz ablubm..da se bom še zate namakala..no špičla tam dol..ablubm…res;))..haha…ti pa bodi en mal resen..zame kle gor..okej…papa

Ček…one two, one two…

Okej Jani, dej mi mal več basa v monitor prosim :)))))

Jani, želim ti vsega.

Ljubezni, Etra, dobrega vetra, mirnega morja, slastnih ribic in mrzlega kozla.

In srečno pot skoziŠembijske ovinke :)))))

Lepo se imejte in pozdravček za vse doma.

S.

********************** Šišam, brijam, zube vadim !

Jani, pismo rosno, tako sem ti fouš, da me
bo razneslo in ….. bom šla kar za teboj …….
Lepo se mej, ti ….. ti … ti ….. spiker gorenjski !!!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

nekaj hresci..a si v mislih že tam u sencki..pod borovci..pa poslusas..radio centar;))…haha…no al pa kerga druzga..če si uspel priti bolj dol…
Ampak tole boš pa en mal opisal..kako je bit tam na radiu;))…polej ko se vrneš z morčka…cmoka na cmoko..papa

Ja , smo ja še smo Sebi ej *

…očitno jest razmišljam drugače kot nekateri ;)))))

zjutraj ko vstanem, je dan zame že .. začet in končan.. tako da.. tisti samo en dan od zgorej, velja za jutri :))))

Jani gre.. na … maminu njihovu šele v nedeljo rano ujutro u pola pet :))))

… na radiu bit je.. milo rečeno .. zanimivo… sploh če v dobi uvajanja zaj**** CD… in menjaš prov tisti CD, ki v tistem trenutku špila v eter… če se ti ponvedoma naredi, da nabiješ kakšno reklamco čez musko.. al pa da pozabiš vklopiti mikrofon napovedovalca…. oooo je.. je pisano ja :)))

SonceK, cmoka na cmoko tud teb in.. ma te pridem pozdravit, ko se bom peljal mimo.. proti Puli :)))

tut.. k zmanjka štroma, te pokličemo, prav?

zauh seba!!!

…… rano u jutro u pola pet,
svakog dana putuje,
moja Milena …..
miriše na jabuke
živi ko podstanar,
moja Milena ….

ah, bela cesta, kako je ta pesem :
Milena generacijo moja, da smo se ranije sreli …….

ena čudovita pesem, enkratna….

kadarkoli nekdo omeni, kadarkoli kje slišim “rano u jutro u pola pet”, kadarkoli vidim to kje napisano, ej, pobje, se men odvrti tale pesmica. In lepa mi je, txs Jani!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

me je ravno danes…. šefica.. ker ji za drug teden manjka spikerjev.. če bi šel kar jest v studio.. no viš, zdej lahko priporočim zajčka :))

Jani ne bo pozabu na zajčka! O ne!! cmokov.. tristo!!

Saško hvala na lepim željama… in če se bomo vračal skozi ovinke Šembijske, se bomo ustavili, da si natočimo frišne vode ;))))))) Se slišiva in če boš bljizu.. se tudi vidimo :))

Čau majstore in.. evo basa u monitor :)))) (pr nam je tamau klobasi vedno rekel.. basa ;))))

New Report

Close