Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Frižider…

Frižider…

Zaboravio decak papagaja u frizideru. Nakon pet sati decak otvara frizider i iznenadjeno uzvikne: • Ma koga to moje okice vide?! A papagaj ce: • Pingvina, picka ti materina!!!

Dobro jutro drušna in en fuuuuuuul lep dan vsem skupaj

Dobro jutro, Jani in tudi tebi fuuuuuuuuuuuuuuuulllllllllllllllllllllllllllllllllll čudovit čeeeeeeeeeeeeeeeeettttttttttttrrrrrrrrrrrttttttttttteeeeeeeeeeeekkkkkkkk!!

cmočka!,

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

ojla Mariči :)))

še mal pa.. bo petek a ne 🙂 in s tem en vikend več v našem življenju 🙂

Hej Marija, zdej se bo shladilo in.. nedaj bože, sneg bo :)))

Pa pondelk bo tut kmal, a ne Jani?

Ejejej….mraz in dež….še začel ni…pa sem ga že sit :)))

********************** Šišam, brijam, zube vadim !

Jani, Saško, Seba, vsega bo po malem.
Malo dežja, pa ziher veliko veliko snega.
Pa naj bo, vse mormo za dob’r vzet, kar
nam dajo. Za neki je ziher tut to dober,
bi dejala naša SeVeKdo!

Cmoka vsem trem, se kar mal popeštam z vami !!!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Trije so glih prav hehehe :)))))

********************** Šišam, brijam, zube vadim !

ja.. se full hitr navadiš na vroče, na hladno pa… dreko peko :)))))

Veš kaj, vedno se najde prostor tudi za
četrtega, če le pride mimo ….. ha, ha, ha!

Aha!!!

Upam da ga ne bo. Imam občutek, da bi se glih name spravil hehehe

Hehehehehe mislim hudo dobro……:)))

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Res je.

Jutro Muca

Ola..je že dan kajne……smo globoko v njem….:)))))
Kako si kaj?

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Jaz dobro. pa ti? Bolj poredko si z mano ( nami )

Ja kaj naj rečem,mal dopusta,mapa na službo se je treba pripravit….v pon,dobim 13 mulčkov tistih,ki bodo prvič vkorakali nam…pa potem sej veš priprave,priprave….tako prostora,kot samega dela….poleg tega pa še doma moji cukri in priprave,pa šola.pa vrtec..pa še moj biznis..eko..kolk časa mi ostane? Skoraj nič…..
Zaenkrat se vse dela za đabe…bomo vidli,kaj bo prineslo kasneje…

Kaj pa šport

k***c pa šport……..za to pa nimam partnerja…oooo pa bi…uh kaj vse sem počela..zdej pa že en čas magla…………..

Pa bi počela……na primer

ma bogi votrok, je pač
v takih hudih vročinskih razmerah

hotel papagajčka malo ohladit ne de,

dej pa še papagajem ni neč prov

pingvinu :))))))))))))

ja sej.. s enam obetajo frižiderski časi… zima mrz pa sneg… ojej 🙂 sje bo tud lepo ne da :))))

da nov tko ku un otroški dialog:

pravi Metka Janku “per nas doma mamo pa olagumo na hladilniku”

Janko na šrok odpre učke in izdavi: “kaj pa je to hladilnik?”

New Report

Close