Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Mujo…

Mujo…

Narede partizanski komandanti Igmanski mars i tako partizani idu po hladnoci, kada u jednom trenutku Mujo zakuka: • Jao meni… Drugi partizan uhvati Muju preko usta: • Cuti, budalo, cuce nas Svabe!! – ali ne vredi, Mujo i dalje place. Zovnu oni doktora i on pita Muju sta mu je. Mujo ce: • Doktore, vidim, ljudima otpadaju prsti sa ruke i noge od zime ali meni otpao kurac. • Nema problema, Mujo! Cim stignemo u Focu, ja cu ti to zasiti, samo ga stavi u dzep i cuti. Prosao mars, ode Mujo kod doktora: • Doktore, evo mene! • Koji si ti? – doktor ne moze da se seti. • Pa ja sam onaj, znate zbog onoga…. • A da! – seti se doktor – daj to ovamo, sada cemo da ga zasijemo. Trazi Mujo u dzepu od pantalona, nema ga, trazi u jakni, opet nema, kad ce ti on: • Doktore, jebo mater ako ga nisam popusio!

jebena je ta res… matr kar skadit ga… :))))))) dobro jutro še enkrat :))))

Hehe :)))))

Bog kako te ta “zadane”. hehehe

Jutrček Jani moj :))))))))))))))))

********************** Šišam, brijam, zube vadim !

Zauh Jani

Pametan ti je ovaj dečko, popušt ga, vraga
crnoga …… i ja bi to …………… tata !!!

Hay, gmajnica !!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

i ja bi to …………… sine !!!

Jutro Mariči

:))))) hojla pomorščak :)) maš že kej plavalne kožice med prsti, mat’r.. si bil tolk na morju letos, da bi se ti že lahk kej naredilo 🙂

Saško moj :))))))))))

To glih ne, mi pa ni treba solit krompir.

Čim ga olupim je že od prstov slan :)))))))

********************** Šišam, brijam, zube vadim !

Hay, Seba !!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Greva kukat hehehe

hahahahaha mislim……..:)))))))))))))))))))))

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Aha ;)))))))

New Report

Close